Mireille wilde heel graag afvallen, ze wil nu heel graag met jullie haar ervaring delen hoe ze 10 kilo afviel met de Viv methode.

Het verhaal van Mireille

Na een heftige buikgriep kreeg ik een darmprobleem. Ik kreeg een enorme dikke opgezette buik en bleef aankomen. Mensen vroegen zelfs of ik soms zwanger was!?! Heel pijnlijk!

Mensen om mij heen spoorden mij aan om echt iets aan mijn gewicht te gaan doen, maar dat deed ik al. Hoe frustrerend is dat. Radeloos was ik en ik wilde zo graag afvallen. Zelfs de maag/lever/darm arts kon niets vinden. Bloedtesten lieten ook niets zien. Ik was namelijk al in 2 jaar tijd op eigen kracht, gezond eten en bewegen 45/50 kilo afgevallen na mijn zwangerschap.

Te weinig eten

Daarnaast door een heftige gebeurtenis wat stress veroorzaakte en PCOS zorgde ervoor dat ik alleen maar kilo’s aankwam in plaats van afviel. Ik dronk wel veel water maar mijn voeding liet te wensen over. Ik at steeds minder maar niets hielp. Vorig jaar zag ik mijzelf voor de zoveelste keer terug op beeld/tv en vond het zo naar mijzelf zo te zien. Ik wist mij geen raad meer. Zelfs lelijke opmerkingen over mijn omvang door wildvreemden maar ook door zo genaamde vriendinnen die mij zelfs een maagband wilde aansmeren? Dat zegt iets over een ander maar toch raakt het je. Omdat ik er wel alles aan deed, juist (te) weinig at.

Nu heb ik gelukkig een hele slimme acupuncturist die ook Chinese arts is die alle verbanden snel overziet en die al met mijn hormonen huishouding stofwisseling en mijn darm- en maag functies aan de gang was gegaan. Naast de andere problemen (zoals pfeiffer), en ondertussen ook een whiplash die ik had. Ik merkte verbetering en werd hier door weer positief. Zelf had ik al uitgedokterd dat ik meer eiwitten moest gaan eten, tot ik Viv  even een pb stuurde of het boek ook nut had met PCOS. De reactie van Viv was duidelijk 😉

https://staging.vivonline.nl/yoga-maakt-je-vrolijk/

PCOS

Want ondertussen had ik ook die link gelegd. Mijn gynaecoloog had mij jaren terug wel uitgelegd wat PCOS was, maar niets over hoe dat met overgewicht functioneert en dat je in een neerwaarts spiraal terecht kan komen met het gewicht. Zijn advies was simpel. Blijf maar gewoon de pil slikken. Ik hoef vast niemand uit te leggen welke impact de pil of andere toegediende hormonen op je gemoed hebben. Dus geen hormonen in mijn lijf!

Viv spoorde mij aan, gaf me wat tips en ik heb direct het boek besteld. Er gingen ineens nog veel meer lampjes branden. Ik had mij zelf ernstig te kort gedaan in voedingsstofjes de afgelopen jaren. Logisch dat ik geen gram afviel en steeds vermoeider werd. Mijn lichaam ging alles opslaan en omzetten in vet. En zelfs dikker en dikker werd, een opgeblazen gezicht had. Afschuwelijk. Naast alle kwalen die ik ook nog had. Ik had roofbouw gepleegd en niet zo’n beetje ook!

Herstel je hormonen in 10 stappen

Ik ben Viv’s dieet gaan volgen en ook naar mijn vitaminewinkel gegaan met de (natuurlijke) supplementen die ik wel had en alles wat ik dus tekort kwam gekocht. Dat was een flinke investering maar… ineens vliegen de kilo’s er af.

Ik blijf wel strak op mijn voeding zitten, want ik heb nog wat kilo’s te gaan. Maar het gaat nu goed. Vanaf dat ik met het boek aan de slag gegaan  ben, is er al 10 kilo af.

Volgende week start ik met mijn eerste proefles yoga, nooit gedacht dat ik daar zelfs zin in zou krijgen!De recepten zijn zeker inspirerend en niet allemaal niet mijn ding, dat hoeft ook niet! Ik haal wel alle info eruit die ik op mijn eigen manier kan toepassen.Ik ga lekker door met deze nieuwe levensstijl en als ik mijn doel bereikt heb laat ik het zeker weten. Ik raad een consult of het boek van Vivian iedereen aan. Heb jij het boek Herstel je hormonen in 10 stappen al? Of Klik hier voor meer info over een persoonlijk consult

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten