Ieder pondje gaat door het mondje, maar toch begrijp je dit niet helemaal, want je eet de laatste tijd juist zo gezond! Het zou goed kunnen dat je een aantal cruciale dingen over het hoofd ziet en daardoor is afvallen je nog steeds niet gelukt.

Maar wat zijn die dingen bijvoorbeeld dan? Je leest het hieronder!

Te veel van het goede

Overal waar te voorstaat is niet goed. Dus ook teveel van het goede is niet goed. Stel: je hebt een heerlijk bananenbrood gebakken, maar eet niet 1 plakje maar wel 6 – dan is het einde zoek. Dit brood is weliswaar gezond maar de hoeveelheden waarin jij deze opdient zijn het niet. Let dus op je inname, houd het bij gezonde voeding maar houd dit wel binnen de perken en wees dus niet te gulzig met hoeveelheden.

Verborgen suikers

Wanneer we de ongezonde suikers laten staan zijn we vaak geneigd deze te vervangen voor gezonde suikers. Deze suikers zijn misschien wel minder slecht, maar ook gezonde suiker is suiker voor het lichaam. En dat blijft iets waar je jezelf aan ‘moet’ herinneren. Vergis je daarom niet in verpakkingen waarop staat ‘alleen gezoet met fruitsuikers’. En wees ook alert op kant en klare producten waarin enorm veel suikers schuilen, denk bijvoorbeeld aan ketchup.

Vetvrij eten

Helaas denken er nog steeds veel mensen dat vetvrij eten bijdraagt aan afvallen. Er is niks mis met gezonde vetten, sterker nog: deze helpen je bij het afvallen. En door gezonde vetten gaat jouw huid prachtig stralen, worden je nagels mooi dik en je haardos wordt er ook heel blij van. Probeer dus niet (gezonde) vetten uit je dieet te verbannen. Je hebt ze nodig! En ze kunnen je een dienst bewijzen.

Je denkt dat iets gezond is

Dit is een grote boosdoener! Door marketingstrategie en zogenaamd gezonde recepten, geloven wij maar al te snel dat bepaalde opties gezond zijn. De waarheid blijkt helaas anders. Dat een product glutenvrij is maakt het niet gezond, pizza kan je glutenvrij bestellen, maar dit maakt het helaas niet gezond. Laat je dus niet van de wijs brengen door verpakkingen en verhalen, en wees je bewust van marketing.

Je slaapt niet voldoende

Wanneer we niet genoegen slaap hebben gaan we de energie ergens anders vandaan halen. Dus wat doen we? We grijpen al snel naar voeding. Hier krijgen we namelijk energie van en zonder die power komen we de dag niet door. Maar we kiezen vaak voor simpele en ongezonde opties. We graaien naar wat binnen handbereik ligt en hebben niet de energie om iets voedzaams voor onszelf te maken. Probeer dit wel te doen en voldoende te slapen!

Herstel je gewicht

Struggle jij met je gewicht? Lukt het je maar niet om af te slanken?  Heb je al van alles geprobeerd maar lijkt niets te werken?

Dan is mijn nieuwe porgramma Herstel je Gewicht exact wat je nodig hebt.
In dit 4 weekse programma help ik jou om inzicht te krijgen in jouw grootste veroorzaker van overgewicht of het niet kunnen afvallen.
Ik bespreek in de VIV Methode de 10 oorzaken waardoor jij op dit moment niet afvalt.

Want met de VIV methode is het verliezen van gewicht voor iedereen haalbaar.

Meld je NU aan voor Herstel je Gewicht en betaal geen €197,- maar slechts €177,– + je krijgt mijn boek Help ik val niet af t.w.v. €25,99 er GRATIS bij!

Alle informatie lees je hier

Tekst: Inga Stoit

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten