Afvallen

Op het moment dat je wil afvallen, gaat dit in het begin allemaal vrij snel. De kilo’s vliegen eraf en je zit lekker in je vel. Maar dan… op een gegeven moment kom je op een punt dat je stil staat, je valt niet meer verder af en hebt een zogezegd ‘plateau’ bereikt. Dit is het moment waarop Bach bloesem je verder helpt en kan ondersteunen. Bach bloesem helpt je om voldoende doorzettingsvermogen te verzamelen waardoor jij jouw streefgewicht kan behalen!

Moeilijke momenten

Als je gaat afvallen zijn er altijd momenten waarop je het moeilijk hebt. Een verjaardagsfeestje, een etentje, je lievelings collega die trakteert, en ga zo maar door. Op zo’n moment moet je enorm veel zelfdiscipline hebben, wil je nee kunnen zeggen. Ook hier kan Bach bloesem je bij helpen. Het zorgt dat je zelfverzekerder raakt en je zal beschikken over meer zelfdiscipline dan ooit tevoren!

Stemmingswisselingen

Op het moment dat je gaat afvallen (en dus minder eten) kan het zijn dat je last hebt van stemmingswisselingen. Je bent snel geïrriteerd, je bent gespannen, je hebt schuldgevoelens op het moment dat je toch toegeeft aan dat koekje, je bent snel gestrest en 2x het woord “mama” kan al teveel zijn. Bach bloesem kan je helpen de kalmte en rust terug te vinden waardoor je minder last hebt van stemmingswisselingen en gewoon je vrolijke zelf blijft.

De persoon achter Bach bloesem

Kortom, Bach bloesem is een uitkomst wanneer het aankomt op afvallen en alles wat hiermee gepaard gaat. Bach bloesem wordt verkocht via de webwinkel Bachbloesemadvies.nl, deze website is van Tom Vermeersch, psycholoog en Bach bloesem specialist. Tom heeft al 25 jaar ervaring in het werken met Bach bloesems en geeft jou graag gratis advies via de website.

Hoeveelheid en werkingBach bloesem mix 51

Met een flesje Bach bloesem kan je ongeveer een maand doen. De resultaten zal je merken na een paar dagen of weken afhankelijk van persoon tot persoon. Het wordt aangeraden om een kuur va
n 3 maanden te volgen voor optimaal resultaat.

Per dag heb je 6 keer 4 druppels Bach bloesem nodig om resultaat te merken. Deze druppels kan je rechtstreeks op de tong druppelen of in een glas water. Stel dat je dit gedoe vindt, kan je ook ’s ochtends 24 druppels (de dag dosis) in een flesje water doen en dit gedurende de dag op
drinken.

Bach bloesem heeft geen enkele bijwerkingen en werkt niet verslavend. Je kunt dit zonder risico combineren met je (eventuele) gewone medicatie en is gluten- en allergenen vrij. De ingrediënten zijn: Water, alcohol en Bachbloesemextracten.

Waar wacht je op?

Dus wil jij veranderen van eetwoontes, meer doorzettingsvermogen krijgen, minder prikkelbaar zijn en rustiger worden? Bestel dan nu je eerste potje Bach bloesem mix 51 hier en ervaar dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn!

Noot: werking varieert van persoon tot persoon en is niet gebaseerd op wetenschappelijke resultaten

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten