We vinden een goede verzorging van ons eigen lichaam belangrijk. Het huidje van je pasgeboren kindje is ook belangrijk om goed te verzorgen! Een baby huidje is zeer gevoelig. Het is daarom erg belangrijk de juiste producten te gebruiken, die mild en zacht zijn voor hun nog zeer tere huidje.

De huid
De huid is het grootste orgaan van de mens en bestaat uit een aantal lagen. De buitenste laag zorgt er onder meer voor dat er geen ongewenste indringers naar binnen komen zoals bacteriën en virussen. Bij de babyhuid werkt die beschermende laag nog niet zoals die bij ons werkt. De beschermende zuurmantel is namelijk nog niet helemaal aanwezig. Daarom is het extra belangrijk de huid de kans te geven zich zo snel en goed mogelijk te ontwikkelen.

Goede verzorgende producten

We kunnen je de volgende producten van harte aanbevelen:

111439b_Calendula-Baby-Welterustenbad

Weleda – Calendula Baby Welterustenbad 

Welterustenbad ontspant na een dag vol indrukken. Dit kruidige ‘chocoladebruine’ badextract met tijm verzorgt en verwarmt de kwetsbare kinderhuid en helpt kleine kinderen fysiek en mentaal in evenwicht te blijven.

4001638096560_2

Calendula Baby Verzorgende Olie

Iedere Dag Olie is een on-geparfumeerde en intensief verzorgende olie, die speciaal is afgestemd op de heel prille huid van je baby.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten