Webserie

Makers Channel is een nieuw online on-demand videoplatform. Deze maand gaan ze een webserie opnemen met Vivian.

Wat gaan ze doen?

Vivian gaat elke week bij mensen thuis langs om te zien hoe mensen ontbijten, lunchen en avondeten. Ze zal tips geven over wat men eet en betere alternatieven aandragen. Ze gaat meekoken, maar ze neemt ook een kijkje in de ijs- en voorraadkast.

Gezondere manier van leven

Het programma is informatief en ontzettend leuk om aan mee te doen. Natuurlijk hoopt Vivian vooral op nieuwe inzichten van de mensen die ze bezoekt en de kijkers uiteraard. Het doel van het programma is om mensen op een positieve manier te informeren over een gezondere manier van leven.

Gezocht!

Nu zijn ze voor dit programma op zoek naar leuke kandidaten waar Vivian langs kan gaan. Ze zoeken zowel gezinnen met kinderen als zonder kinderen.

Lijk het jou wel wat? Of ken jij iemand die graag aan dit programma zou mee willen doen? Stuur dan een mailtje naar roos@makerschannel.com

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten