Gezonder met Viv

Gezonder met Viv is een (kook)boek voor het hele gezin. Het is mijn eerste boek  en staat vol met tips en recepten om je leefstijl gezond om te gooien. Met tips voor iedereen in het gezin. Genieten van lekker en gezond eten en tegelijkertijd blijer en misschien wat slanker worden, daar hebben veel vrouwen behoefte aan. Vandaar dit boek.  Aan de hand van mijn 10 gouden regels geef ik je praktische adviezen over hoe je een gezonde leefstijl kunt toepassen en eventueel kunt combineren met een gezin. De recepten zijn namelijk ook kids en manlief proof ;). Maar met speciale aandacht voor moeders die behoefte hebben aan meer energie en of misschien ook een kilootje kwijt willen. In het boek staan 80 inspirerende recepten inclusief weekmenu’s.

10 gouden regels

Aan de hand van mijn eigen 10 gouden regels (die je ook hier kunt lezen) heb ik dit boek geschreven. Alle regels komen aan bod in dit boek. Hierbij legt ik uit waarom deze regels zo belangrijk zijn en waarom ze voor bijna iedereen goed kunnen werken. Deze 10 regels zijn makkelijk toe te passen in het dagelijks leven. En nog belangrijker, je voelt je er gegarandeerd gezonder, blijer, mooier en slanker door! Klik hier voor meer informatie.

Reviews op Bol.com

  • Wat een prachtig boek van Vivian! Duidelijke uitleg in het begin waarom bepaalde keuze gemaakt worden voor de hormoonbalans en heerlijke recepten! Makkelijk te maken ook met gezin met kinderen, optie om als slanke moeder af te vallen en toch met z’n allen te eten. De foto’s zijn persoonlijk en leuk! kortom echt een aanrader voor gezond eten.
  • Dit kookboek is een feest om te lezen. Het boek begint met een sectie met allerlei tips voor een gezondere levensstijl en vervolgens vele lekkere en gezonde recepten. De hoofdstukken zijn overzichtelijk ingedeeld in: ontbijt, lunch, drankjes, tussendoortjes, hoofdgerechten en zoet. Een extra verrassing zijn de weekmenu’s. De recepten zijn allemaal verantwoord en bieden genoeg keuze om lekker mee af te wisselen. Ook mijn vriend was erg te spreken over de gerechten die ik op tafel heb gezet. Een echte aanrader.
  • Finally! Ik was al superblij met ‘Gezonder met Viv’ haar eerste boek. Duidelijke uitleg, lekkere recepten. Daar kan ik wat mee. Vooral WAAROM je bepaalde voedingsmiddelen beter kan laten staan en andere juist moet toevoegen. Geen healthy goeroe hip gedoe. Simpel en goed in jouw leven in te passen. Ik ben mega opgeknapt. Meer energie, minder kilo’s, geen klachten. Echter..die hormonen..probeer die maar eens te temmen! Ik kon niet wachten op dit boek van Vivian! Eindelijk! Weer heldere uitleg over je lijf, goede recepten en adviezen. Ik ben net begonnen met lezen en vind het nu al een verademing en heb echt het gevoel dat ik dus zelf iets kan veranderen. Hoe fijn is dat. Écht Girlpower 😉

Voor het hele gezin met extra aandacht voor de mama’s

Wil jij  het boek bestellen? klik dan hier

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten