Onze favoriete juice van deze maand is de Raapsteel Rock van Frecious. Een heerlijke, lichtpittige en frisse slowjuice met 85% groenten. Lees snel verder om te zien hoe je ‘m besteld en wat er nog meer in zit.

Raapsteel Rock

De smaak van Raapsteel Rock is licht pittig door de raapsteel en de radijsjes, en heeft een klein zuurtje op het eind. De smaak is vol door de avocado en tegelijk fris door de bleekselderij.

Drink ‘m direct na het wakker worden vanuit je koelkast. Tegelijk doe je weer een nieuwe vanuit je vriezer in de koelkast. Voor de volgende ochtend.

Kortingscode Vivonline

En nóg leuker, is dat je met de code VIVONLINE €15,- korting krijgt op je eerste bestelling. Klik snel hier om te bestellen.

Abonnement

Als je elke maand dezelfde hoeveelheid verse sapjes in huis wil hebben kan je ook een abonnement afsluiten.

Flexibel en geen gedoe

Bij elke levering krijg je vooraf een herinnerings-sms’je zodat je de inhoud van je box met groentesap altijd nog kunt aanpassen of pauzeren.

Frecious banner

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten