Zoals jullie weten ben ik dol op goede huidverzorging! Daarom deel ik vandaag een van mijn favoriete beauty producten met jullie: Lois Lee Pure Skinfood.

Mijn ervaring met Loïs Lee

Ik ben best ijdel en probeer graag van alles uit. Uiteraard gebruik ik zoveel mogelijk natuurlijke producten, omdat ik mijn gezondheid niet wil belasten met bijvoorbeeld hormoonverstorende ingrediënten.

Loïs Lee heeft een 3 stappen systeem van reinigen/hydrateren/voeden op basis van prachtige natuurlijke oliën en bloesemwater. Ik was eerst wat sceptisch over het gebruik van olie maar dat is nergens voor nodig geweest. Het brengt de huid tot rust, hydrateert en brengt de pH waarde van je huid in balans, waardoor onzuiverheden en ook pigmentvlekjes verdwijnen. Ook heeft een huid die in balans is minder last van huidproblemen als acné of een droogte.

Het 3 stappen systeem is heerlijk overzichtelijk, geen crèmes over crèmes en serum over serum meer, wat ik eerder altijd gebruikt. De kracht van less is more geldt zeker bij de producten van Loïs Lee zeker.

Mijn huid voelt altijd zacht aan en wordt nog steeds zachter, niet slapper. Mijn huid is de de laatste jaren niet veranderd. Wel had ik pigmentvlekjes en die zijn minder geworden of zelfs verdwenen sinds ik Loïs Lee gebruik.

Debbie van Weelden, de bedenkster en oprichtster van Loïs Lee beantwoordt hieronder wat vragen over haar missie en producten.

Wat is Loïs Lee?

Loïs Lee heeft als basis een natuurlijk 3 stappen systeem met alleen maar hoogwaardige en actieve ingrediënten voor een gezonde en stralende huid. Het bijzondere is dat het customizable skincare is. Je kunt het helemaal afstemmen op wat je huid nodig heeft. Dit kan namelijk van dag tot dag verschillen, het ligt aan het weer, je cyclus, stress, hormonen en je voeding.

Door de jaren heen hebben we onze collectie uitgebreid met een beschermend product voor iedere dag; Screen Sun Screen SPF20, deze helpt je huid zelfs beschermen tegen schade door blauw licht van beeldschermen. Ook is er een zalig nachtserum die je huid helpt jong en stralend te houden; Moon Magic Serum.
Ook hebben we heerlijke tools voor een stralende huid en een zalig zachte Body Oil.

We delen vanuit de visie van Loïs Lee ook enorm veel tips voor een gezond leven en een stralende huid. Want een mooie huid krijg je niet enkel door wat je er op smeert. Er zijn mega veel factoren die meespelen.

Waarom ben je begonnen met Loïs Lee?

Bali, 2005; een motorongeluk. Mijn lijf en leven stonden op z’n kop en mijn zoektocht naar optimale gezondheid begon. Je huid is je grootste orgaan en toen ik erachter kwam hoeveel troep er in verzorgingsproducten zit bedacht ik; dit moet anders. Door al die ‘meuk’ op je huid te smeren belast je o.a. je hormoonhuishouding en je lever.

Vanuit deze overtuiging ontwikkelde ik een volledig natuurlijke en krachtige huidverzorgingslijn. Met liefde en kennis, gemaakt in Amsterdam met alleen de beste plantaardige en essentiële oliën en actives die je huid écht voeden. We zijn dus lief voor jouw huid maar ook lief voor de planeet.

Wat is Loïs Lee?

Loïs Lee heeft als basis een natuurlijk 3 stappen systeem met alleen maar hoogwaardige en actieve ingrediënten voor een gezonde en stralende huid. Het bijzondere is dat het aan te passen skincare is. Je kunt het helemaal afstemmen op wat je huid nodig heeft. Dit kan namelijk van dag tot dag verschillen, het ligt aan het weer, je cyclus, stress, hormonen en je voeding.

Door de jaren heen hebben we onze collectie uitgebreid met een beschermend product voor iedere dag; Screen Sun Screen SPF20, deze helpt je huid zelfs beschermen tegen schade door blauw licht van beeldschermen. Ook is er een zalig nachtserum die je huid helpt jong en stralend te houden; Moon Magic Serum.
Ook hebben we heerlijke tools voor een stralende huid en een zalig zachte Body Oil.

We delen als Loïs Lee ook enorm veel tips voor een gezond leven en een stralende huid. Want een mooie krijg je niet enkel door wat je er op smeert. Er zijn mega veel factoren die meespelen.

Gebruik

Het 3 Step Beauty Ritual van Loïs Lee bestaat uit 3 producten om te reinigen, hydrateren en te voeden. Cleansing Oil voor in de avond. Hiermee reinig je je huid mild, maar effectief én heb je gelijk een heerlijk avondritueeltje/ontspanningsmoment vanuit je eigen badkamer.

Na het reinigen hydrateer je je huid met de Hydrating Essence, een erg belangrijke stap die helpt je huid in balans te houden en dus zorgt voor minder kans op huidproblemen. De Nourishing Be

auty Oil is samen met de Hydrating Essence je dag- en nachtverzorging. Helemaal zonder meuk, want er worden geen conserveermiddelen of andere schadelijke ingrediënten gebruikt. Door de Hydrating Essence en Beauty Oil qua dosering aan te passen op wat je huid op dat moment nodig heeft, heb je iedere dag de allerbeste huidverzorging.

Wat doet Loïs Lee voor je huid?

Doordat de producten van Loïs Lee de natuurlijke pH waarde van je huid in niet verstoort en je huid voedt met prachtige oliën, zijn er enorm veel vrouwen fan. Ze merken dat hun huid zachter wordt, eczeemplekjes verdwijnen, de droge huid wordt gereguleerd en hetzelfde geldt voor de vette huid; acné wordt minder. Dit komt omdat je met deze producten je huid niet stript van haar natuurlijke vetlaagje. Dit doen standaard reinigers zoals mousses of zepen wel. En daardoor denkt je huid: hee het is zo droog hier, laat ik wat meer vet aanmaken. En zo komt je huid in een vicieuze cirkel.

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit interview? Neem vooral een kijkje op de site van Loïs Lee of neem contact op met de lieve dames van hun customer care afdeling.

Bekijk de producten van Loïs Lee >>> hier

Interview: Debbie van Weelden

Tekst: Annemiek Mulder voor Loïs Lee

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten