Vorige week zondag reisde een deel van het Vivonline team – en een aantal andere fanatieke sportievelingen – naar Utopia voor een bootcamp sessie. Anderhalf uur lang sporten, in het zonnetje en getraind worden door leuke Utopianen: puur genieten! Maar wat is een bootcamp ook alweer? Een bootcamp staat voor sporten met plezier, actief bewegen in de buitenlucht en in groepsverband je conditie en spierkracht verbeteren.
We hadden er zin in!

Bij de welbekende toegangspoort werden we opgewacht door Billy, Charlotte en Isabella. De mannen stonden bij de loods al toe te kijken hoe wij, een groep van tien vrouwen, binnen kwamen lopen. ‘Allemaal blond’ was hun eerste reactie! De mannen Emil, Ruud, Jimmy, Georgio en Joey hadden zich goed voorbereid. Alles voor de sportieve ochtend was uit de kast gehaald. Klaar voor de start!

Na een korte voorstelronde met de andere bewoners, startten we om 11.00 uur. Utopiaan Nicoline durfde ook deel te nemen aan de bootcamp en voegde zich bij de groep. De warming-up bestond uit rondjes rennen op het terrein. Eerst door het bos, achterlangs bij de loods om vervolgens op de ‘shit mountain’ een sprintje te trekken.

Toen de warming-up klaar was (eigenlijk waren we toen al aardig vermoeid!), begon het echte ‘rek-en-strek werk’. Buikspieroefeningen op de mat, boksen, springen en de door de Utopianen zelfgemaakte halter moest ook de lucht in. Het is zo leuk om te zien hoe de bewoners met, in principe weinig middelen, zo’n parcours hadden uitgestippeld! Benieuwd hoe wij ons in het zweet hebben gewerkt?
Bekijk het filmpje dan hier.

De sportieve ochtend werd afgesloten met tractor duwen. Billy zat voorop om dit enorme voertuig te besturen. Eerst werd de groep in tweeën gesplitst; team Vivian en team Jitte. We streden tegen elkaar om daarna als een eenheid het record van de mannen te kunnen verbreken. Onze uiteindelijke tijd? 57 seconden! Veel beter dan het vorige record van de mannen! Who run the world… girls!

Vivonline Utopia pure pharmaVoor de bewoners hadden we magnesium, visolie en Vitamine D meegenomen. Een gezonde manier om in balans te blijven. De Utopianen mogen niet zomaar iets aannemen van ‘buitenstaanders’, daarom is er op het terrein een dealtje gemaakt. De mannen kregen de supplementen en gaan als tegenprestatie een schilderij maken voor ons kantoor.
Hoe leuk is dat!

Nog even snel een cooling-down en toen zat de bootcamp er weer op. Met een fit gevoel en een ervaring rijker liepen wij het terrein weer af. Wat was het een leuke en gezellige ochtend! De spierpijn achteraf was het zeker waard!

Mede door de shirts van Men at Work en de supplementen van Pure Pharma was deze bootcamp een groot succes. Wil je zelf ook deelnemen aan zo’n bootcamp? Doen! Een echte aanrader en zeer effectief. Van spierpijn ben je verzekerd! Je kunt je nog steeds opgeven via info@vivonline.nl. Klik hier hoe dit in zijn werk gaat.

Utopia, let’s make a story to tell! 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten