Wat zijn Clean Meals?

Clean Meals zijn supergezonde, ready made maaltijden in optimale samenstelling die thuis of op het werk bezorgd worden. Door de unieke bereidingswijze zijn ze lang houdbaar in de koelkast. Zo is het voor iedereen mogelijk om gezond te eten zonder daar veel tijd aan kwijt te zijn!

Waarom?

Het unieke aan Clean Meals is de optimale samenstelling waardoor het zowel voor sportieve als esthetische doeleinden gebruikt kan worden. Ze bevatten veel hoogwaardige eiwitten, vezels, vitamines en mineralen en zijn laag in calorieën. Clean Meals bevatten geen e-nummers, conserveermiddelen, suikers en andere ongezonde toevoegingen. 100% clean en vers bereid!

2 weken houdbaar

Clean Meals worden op een unieke manier bereid, ze worden vacuüm gegaard waardoor alle goede stoffen uit de voeding bewaard blijven en de maaltijden 2 weken goed blijven in de koelkast.

21-dagen challenge: doe je mee?

Wij starten 1 juni met de 21-dagen Clean Meals challenge om bikiniproof te worden, doen jullie ook mee? Speciaal voor de VivOnline lezers mogen we een kortingscode van 10% aanbieden, gebruik hiervoor de code VIVONLINE10. Bestel vandaag nog zodat je 1 juni samen met ons kan starten! Laten jullie weten of je meedoet?

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten