Als moeder weet ik hoe lastig het kan zijn om je kinderen gezonder te laten eten. Mede daarom heb ik dit boek geschreven, want ik wil jou graag helpen. Veel lezeressen van Vivonline zijn moeder en worstelen met het eetpatroon van hun kinderen maar ook van zichzelf. Ze zouden soms ook wel gezonder willen eten en misschien ook wel een kilootje kwijt willen raken, maar weten niet hoe met een druk gezin.  2 keer koken daar gaan we niet aan beginnen. Nou dat hoeft ook niet hoor.  Want mijn boek vol met gezonde tips voor kids, lekker recepten voor het hele gezin, zonder dat je 2 verschillende maaltijden hoeft te maken en ik geef tips voor de moeders die op hun lijn willen letten. 2 vliegen in 1 klap dus.

 

Klik hier om meer te lezen over mijn boek

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten