De kerstdagen komen eraan en daarmee is het tijd om cadeautjes in te slaan. Het kan af en toe lastig zijn om op inspiratie en goede ideeën te komen. Vandaar dat wij een lijstje voor je hebben samengesteld, waar je jouw geliefden zeer blij mee kunt maken!

Herstel je hormonen in 10 dagen

Dit is het ideale cadeautje voor iedere vrouw die last heeft van haar hormonen (of zich nog beter wil voelen). Vrouw zijn is leuk! En met dit boek wordt dat nog een stuk leuker. Koop mijn boek nu voor 25,00 euro via deze link.

Vitamix

Hier wordt iedere smoothie-fanaat happy van! Hier kan je namelijk heel makkelijk en snel de meest heerlijke smoothies in maken. Naast smoothies kan je er ook gemakkelijk soepjes of pindakaas in bereiden. Je koopt de Vitamix via deze link voor 999,99 euro.

Green Juice

Dit poeder is een mix van algen, probiotica, vitamine C, kruiden, groenten en fruit. Het is ideaal voor iedereen met een druk bestaan. Je kunt het poeder namelijk mengen met water of een sapje, dus het kost je vrijwel geen tijd. Tip: ook lekker in de Vitamix! Je koopt het groene poeder voor 34,89 euro via deze link.

Bodyhoop

Dit is misschien wel het leukste cadeautje voor vrouwen die niet al te veel van sporten houden. De bodyhoop is namelijk een ideale work-out zonder dat je het gevoel hebt alsof je aan het trainen bent! De allerleukste healthy hoelahoep koop je via deze link voor 59,00 euro.

Beautystone

Naast het smeren van crèmes is de beautystone perfect voor de huid. Je krijgt er een waanzinnig mooie glow van en rimpeltjes verminderen als sneeuw voor de storm. Een echte aanrader dus ;). Je koopt dit wonderlijke steentje via deze link, voor 29 euro.

Loïs Lee travel kit

Deze travel kit is super voor alle drukke vrouwen. Je kunt haar namelijk met je meedragen in je tas, en dus altijd je huid verwennen. Daarnaast is het super voor iedereen die Loïs Lee wil leren kennen. Je doet 2 tot 3 weken met dit pakket en hierna kun je altijd andere producten via onze webshop aanschaffen. Je bestelt de kit via deze link, voor 45,00 euro.

Daglichtlamp Beurer

Deze TL30 daglichtlamp is het perfecte cadeautje voor de donkere dagen. Het daglicht wat je in de winter te kort komt word hier namelijk mee gecompenseerd. Het formaat is klein en daardoor is de lamp handig mee te nemen en op te bergen. Daarnaast kun je de juiste hoek voor jouw situatie bepalen. Je bestelt de lamp via deze link, voor 59,86 euro.

Gezichtssauna Beurer

Verwen jezelf of je naasten met deze heerlijke gezichtssauna van Beurer. De stoom bevordert de doorbloeding van de huid, het opent de poriën en het zorgt ervoor dat je huid heerlijk schoon wordt. Dit is een heerlijk cadeautje voor iedere vrouw die wel een oppeppertje kan gebruiken. Je bestelt ‘m via deze link, voor 55,00 euro.

Tekst: Inga Stoit

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten