Overnight oats met een twist

Fan van overnight oats en/of een bak warme havermout, maar toe aan een nieuwe variatie? Probeer dan dit fijne receptje. ’s Avonds zet je het meeste klaar, waardoor je ’s ochtends ultiem kunt genieten van jouw fijne ontbijtje.

Ingrediënten:

  • Handje (bevroren) frambozen;
  • 35 gram havermout;
  • 125 ml plantaardige melk naar keuze;
  • Snuf kaneel;
  • Geraspte kokos;
  • 1,5 eetlepel kokosyoghurt.

Bereiding:

  1. Doe de avond van tevoren het handje frambozen in een leuk weckpotje en zet in de koelkast.
  2. Vervolgens meng je de havermout, kaneel en geraspte kokos met elkaar in een bakje.
  3. Voeg de 125 ml plantaardige melk toe en roer.
  4. Zet het bakje afgedekt weg voor de volgende ochtend.

De volgende ochtend:

  1. Prak de frambozen in het weckpotje.
  2. Schep voorzicht de overnight oats op de frambozen.
  3. Voeg tot slot de 1,5 eetlepel kokosyoghurt toe.
  4. Geniet!