19 augustus start SAIL 2015 in Amsterdam waar L‘invité le Restaurant een pop-up restaurant opent op de Jan Schaeferbrug.
SAIL
Elke vijf jaar wordt het middelste gedeelte van de Jan Schaeferbrug verwijderd om zo de schepen toegang te geven tot de IJhaven, het nautisch hart van SAIL. Vanaf de overgebleven delen van de brug heb je een fantastisch uitzicht op alle schepen. Hier wordt de pop-up van L’invité le Restaurant geopend met plek voor 500 gasten die daar kunnen genieten van de gerechten van Berend Sallows. Sallows is momenteel chef bij L‘invité aan de Bloemgracht en bekend van zijn kookkunsten bij verschillende restaurants zoals Ciel Blue, Ron Blaauw en Chapeau, een echte vakman dus!
Duurzame ingrediënten
De gerechten zijn Franse klassiekers met een moderne twist. Sallows maakt gerechten die 100 procent ambachtelijk zijn en werkt uitsluitend met duurzaam geproduceerde ingrediënten van goede kwaliteit, bij voorkeur biologisch en altijd rekening houdend met het seizoen, daar worden wij blij van! Op de menukaart van L‘invité le Restaurant staan onder andere zijn signature gerechten als Steak Tartare met mosterd mousse, kwartel ei en krokante rode biet en schol met gerookte paling, venkel, groene appel en yuzu.
Een prachtige plek om te genieten van een heerlijk diner! Wil je erbij zijn? Klik hier om kaarten te bestellen!
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
29 november 2015
Romige Indiase curry met tofu
10 augustus 2018
Wij willen ook testosteron!
8 december 2016
Wil jij ook meer gaan sporten? Ga voor een gezond 2017!
26 april 2019
Hoe ga je hoofdpijn te lijf met de juiste voeding?
18 juli 2016
DORSTLESSENDE ZOMER JUICE MET WATERMELOEN
15 januari 2018
Kom jij naar de gezondheidsbeurs? Wij geven 100 kaarten weg!
19 juni 2014
Chocolade-kokostaart
15 mei 2016
Eet jij genoeg van elke kleur?
30 juni 2018
Grappige weetjes over gewicht verliezen
10 februari 2016
Thuis trainen; 5 handige tools
15 oktober 2017
Hoe houd je oren goed schoon?
14 augustus 2016
SPORTEN MET VIV: HIP ABDUCTION & KNEE LIFTS
4 juni 2015
Zonnige Chia punch
13 november 2017
Roomboter en zijn geneeskracht, dit wil je weten.
27 oktober 2018
Recept voor gezonde chocoladebrownie
27 november 2018
Wil je jouw metabolisme een boost geven? Ga langzamer leven!
12 december 2020
Kerstkoekjes: deze gingerbread koekjes zijn lekker én gezond
19 februari 2016
Video: Viv Eet Mee #2 Granola
19 december 2016
Natuurlijke kauwgom bestaat
6 september 2016
Keltisch zeezout
12 mei 2017
Let op: glutenvrij niet altijd gezond!
12 september 2017
Recept: good for the brains food
13 april 2020
5 Gezonde manieren om je dag goed te beginnen
14 juni 2019
De gezondste vetten en oliën om mee te koken!
28 mei 2014
Bloemkool pizza
10 oktober 2016
VIVONLINE FINALIST VAN DE FOOD BLOG AWARDS 2016
29 oktober 2018
Hoe je hersenen veranderen als je moeder wordt
13 juli 2018
Homemade chocolade, easy does it!
29 november 2017
Eerste hulp bij kinderkwaaltjes! 100% natuurlijke remedie
11 december 2016
SUIKERVERSLAVING: WAT IS HET EN HOE KOM JE ER VANAF?
2 juli 2016
3 x ei love you
20 oktober 2018
Anoniem –
Karin Ten velde –
Frederike –
Anoniem –
Marlon Bruins –