De tijd van broodtrommels en plasticbakjes laten we achter ons want de lancering van Boho-Tiffin is een feit.

Boho-Tiffin

Alweer een aantal jaar geleden heeft Chantal, de oprichtster van Boho-Tiffin, zich verdiept in gezonde voeding. Dit deed zij om haar energie pieken en dalen onder controle te krijgen, haar kinderen gezonder te laten eten en ook om buitenshuis aandacht te besteden aan een gezonde levensstijl.

De mooiste lunchbox

Zij liep er steeds tegenaan dat zij haar lunch in saaie en onhandige plasticbakjes mee moest nemen. Zo zonde… Ze vroeg zich af waarom er geen mooie lunchbox bestaat voor een heerlijke bereide lunch? Het liefst eentje die past bij je garderobe, aansluit bij de modetrends en een flinke dosis bohemian bevat.

Waarom Boho-Tiffin?

Nederland is opgegroeid met de oer- Hollandse broodtrommel en plastic bakjes.
 Handig, maar niet geschikt voor healthy food, zeker geen lust voor het oog en passend bij een healthy en fashionable lifestyle. Chantal vond het daarom de hoogste tijd om daar verandering in te brengen!

Tiffin betekent letterlijk tweede ontbijt of lunch

De inspiratie voor Boho-Tiffin kwam o.a. van de Indiase tiffin, ook wel Dabba of Rantang genoemd. Deze ontbreekt in geen enkele Indiase keuken en is al eeuwenlang onderdeel van de Indiase eetcultuur.

Tiffin betekent letterlijk tweede ontbijt of lunch 
en is ontstaan in British India. De stapelbakjes worden traditioneel gebruikt voor het vers houden en transporteren van heerlijk, huisgemaakte Indiase gerechten. Alleen al in Mumbai worden er dagelijks 175.000 tiffins rondgebracht door zo’n 4000 Dabbawalla’s, tiffin koeriers.

Fashion for food

Chantal vertelt: ‘Met Boho-Tiffin mag je healthy way of life gezien worden en heb ik fashion for food gecreëerd. Ik had niet verwacht dat het zo zou aanslaan, de afgelopen weken ben ik overspoeld met reacties van fashion- en foodbloggers en foodies. Het concept is simpel:

Mix it up! en stel je eigen lunchbox samen.

Je maakt een keuze uit de collectie van de vijf rvs tiffins met mooie bohemian prints, je kiest een zelf ontworpen en handgemaakte hanger van restleer, je maakt je set compleet met één van de kleurrijke netbags. En je hebt je eigen unieke Boho-Tiffin samengesteld, helemaal passend bij je eigen stijl en uitstraling.’

Laat vooral zien dat jij gezond bezig bent, en show jouw Boho-Tiffin, op de fiets, in de trein, op kantoor, in het park… neem hem overal mee naartoe. Maak er elke ochtend weer een feest van om de drie stapelbakjes te vullen met een gezonde lunch.

WIN WIN WIN

Wil jij ook een mooie, gezonde en fashionable lunchbox? Dan is dit Your Lucky Day, WANT we mogen namelijk een hele mooie weggeven!! Reageer onder onze Facebook post met een reactie waarom jij deze super mooie Boho-Tiffin lunchbox zou moeten winnen en wat voor heerlijks je erin mee gaat nemen. Wie weet neem jij dan binnenkort je lunch in deze luxe lunchbox mee! 

Wil jij ook een Boho-Tiffin?

Boho-Tiffin lunchboxes zijn exclusief te koop via de website www.boho-tiffin.com en de prijs is € 39,95 inclusief handmade hanger en netbag.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten