Ik vind mondverzorging heel erg belangrijk. Ik hou echt van mooie witte tanden en een fris gebit. Momenteel staat fluoride steeds meer ter discussie. Is het nou wel of niet goed. Aangezien fluoride niet goed  is voor de schildklier, ben ik er toch een beetje voorzichtig mee. Het mondverzorgingsmerk bluem denkt in ieder geval dat wij prima zonder fluoride een mooi gebit kunnen hebben. En ziet fluoridevrij als nieuwe standaard in mondverzorging. De tandpasta bevat zuivere ingrediënten zoals: zuurstof, honing en lactoferrine, is lichaamsvriendelijk en zacht voor het tere weefsel in je mond. Met deze tandpasta kan je heel zacht poetsen en daar wordt je mond heel blij van!

Tandpasta net zo belangrijk als een goede creme

Het is toch gek dat we zoveel geld uitgeven aan dure gezichtscrèmetjes, serums, shampoos en haarmaskers, maar onze tanden poetsen met huis tuin en keuken middelen? Je mond is juist super belangrijk, hier begint je spijsvertering en dus je gezondheid! Als je eenmaal begint, raak je verslaafd aan het schone en zuivere gevoel. Ik ben stiekem een behoorlijke fan.

Zuurstof

De actieve ingrediënten in deze tandpasta zoals zuurstof, lactoferrine en xylitol zorgen ervoor dat dit een perfecte tandpasta is voor dagelijks gebruik. De tandpasta geeft een magisch, tintelend gevoel tijdens het poetsen en als je met je tong over je tanden gaat voelt het zacht en glad aan. Daarnaast is het PH-neutraal en vrij van schurende bestanddelen, heel fijn!. Het verbetert de conditie van het tandvlees en is ideaal voor de verzorging van implantaten, een droge mond, verzorging van mondblaasjes en bij een slechte adem. Ook draagt bij aan het behoud van witte tanden en vermindert het kleurverschil.

Effectief

De tandpasta is relatief vloeibaar in vergelijking tot een gewone tandpasta, waardoor de tandenborstel effectiever is in het verwijderen van plaque. De tandpasta zakt in je tandenborstel waardoor de haren beter hun werk kunnen doen. Een totaal nieuwe belevenis dus! Even wennen maar erg fijn. En het mooie is dat de tandpasta van bluem geadviseerd wordt door de beste tandartsen en mondhygiënisten. Dat is toch ook altijd een fijn gevoel.

Mondwater

Ook maakt Bluem het assortiment compleet met een  mondwater, wat een zeer goede aanvulling is op de dagelijks mondhygiëne. Het mondwater bevat de unieke formule van actieve zuurstof uit onder andere honing, daarnaast bevat het ook xylitol en lactoferrine, deze ingrediënten zorgen ervoor dat bacteriën in de mond minder kans maken. Daarnaast is de kans op gaatjes kleiner.

Door het mondwater te gebruiken word de actieve zuurstof en de lactoferrine via de slijmvliezen beter door de mond opgenomen Het advies is om het mondwater en de Bluem tandpasta naast elkaar te gebruiken, hierdoor wordt de unieke formule versterkt. Dit mondwater bevat geen alcohol en droogt daardoor de mond ook niet uit.

Winactie

Wil jij net zoals wij op de redactie van Vivonline “clean en fluoride vrij” poetsen?  Dan hebben we goed nieuws want  we mogen aan onze lezeressen 10 pakketjes weggeven, bestaande uit:

  • blue®m tandpasta zonder fluoride
  • blue®m mondwater
  • blue®m ultra zachte tandenborstel

Volg de Instagram en Facebookpagina van VivOnline en laat ons weten waarom jij wil gaan poetsen met bluem.

Wil je extra kans maken? Like de Facebookpagina van Plein.nl en volg Plein.nl op Instagram!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten