Kerstmis staat alweer voor de deur! Gaven we je voor Sint wat tips voor kleine schoencadeautjes, biedt kerst de gelegenheid om iets groter uit te pakken. Ben je bezig met het maken van een kerst verlanglijstje of moet je nog op pad voor cadeautjes? Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Dan volgen hier wat leuke happy & healthy kerstcadeautips met een aantal musthaves van Vivian ertussen!

Kerstcadeautip 1: Kettlebell
Wil je een explosieve vetverbranding, train dan met de kettlebell Workout! De Kettlebell Workout is het meest succesvolle thuis fitness programma voor strakke buikspieren in Nederland. De veelzijdigheid van de diverse oefeningen, de combinatie van cardio-, kracht- en flexibiliteitstraining in één en de enorme transfer naar andere takken van sport, maakt kettlebell training tot een trainingsvorm die iedereen wel iets te bieden heeft!

Kerstcadeautip 2: Babycook Philips Stomer/Blender
Met de Babycook Philips Stomer/Blender kun je alles tegelijkertijd doen. De Philips Avent SCF870/20 is een stomer en blender in één. Een superhandige keukenmachine! Je kunt fruit, groente, vis of vlees stomen en als het klaar is draai je de kan om en pureer je alles. Je hoeft dus niet eerst af te gieten of iets dergelijks. Makkelijk en gezond, want alle vitaminen blijven bewaard. Eenvoudige bereiding van vaste voeding voor je baby of peuter.

Kerstcadeautip 3: ‘VoedZo’
Traditioneel, voedzaam & superlekker is het kookboek van Sharon Numan. Voor iedereen die een gezonde leefstijl voor heel het gezin wil. Geen voedselhypes, maar bewuste keuzes voor heerlijk eten. Voor relaxte papa’s en mama’s en blije kids.

Kerstcadeautip 4: ‘Gezond feesten’

Amber Albarda presenteert in dit fraai uitgevoerde, gebonden kookboek een ruime verzameling gezonde recepten voor de verschillende feestmomenten van het jaar. Van een uitbundige nieuwjaarsreceptie tot een intiem Valentijnsdinertje, van een gezellige paasbrunch naar een lief Moederdagontbijtje, en van speculaas tijdens pakjesavond tot een fantastisch kerstdiner.
Gezond Feesten geeft schuldvrije en smaakvolle alternatieven voor de jaarlijkse feestdagen: zonder toegevoegde suiker, tarwe of koemelk en vrijwel zonder gluten.De recepten zijn zo samengesteld dat ze niet alleen lekker en voedzaam zijn, maar tevens je gezondheid en vitaliteit in het oog houden.

Kerstcadeautip 5: hipNthigh
Deze unieke website biedt jou de weg naar strakkere billen en benen en de goede conditie die je altijd al hebt gewild! Je wordt vanaf het begin meegenomen door fitnessexpert Alain Hulspas. Deze trainingen worden je gratis aangeboden om je zo goed mogelijk te begeleiden bij het gebruik van jouw eigen hipNthigh.
Naast deze 20 persoonlijke trainingen zijn er nog eens 40 groepslessen van een kwartier die erg leuk zijn om aan mee te doen. Altijd en overal!

product-hnt-roze-blauw-1024x578 (1)
Kerstcadeautip 6 : Eden Breeze Body Butter
De Eden Breeze collectie is geïnspireerd door bloeiende jasmijn en rozen. Ervaar de verkwikkende essentie uit de natuur en waan je in de weelderige tuin vol bloemengeuren. En dit alles zonder geur- of kleurstoffen, en vrij van parabenen!

De Eden Breeze Body Butter bevat etherische oliën van Nano Shiso, Rozen en Jasmijn. De rijke verzachtende vocht inbrengende crème trekt snel in. Cacaoboter en jojoba-olie helpen de huid te versterken, vullen het vochtgehalte van de huid aan om zo de tekenen van veroudering tegen te gaan. De comfortabele geur van zachte Jasmijn en Rozen essentie zal de geest en ziel doen ontspannen.

SPECIALE ACTIE!
Vivonline lezeressen krijgen 10% korting op alle producten van Thann. Het is heel eenvoudig: voer bij betaling de code VIV10 in en je ontvangt direct je korting! Zorg er wel voor dat je deze heerlijke verwennerij nog vóór of rond de kerst koopt of cadeau doet, want de actie is geldig t/m 31 december!

EB-Body Butter 350 g

Heel veel kerst-voorpret met het kopen van deze kerstcadeaus!

Tekst: Hanneke de Haas & Maartje Meijers voor VivOnline

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten