19 augustus start SAIL 2015 in Amsterdam waar L‘invité le Restaurant een pop-up restaurant opent op de Jan Schaeferbrug.
SAIL
Elke vijf jaar wordt het middelste gedeelte van de Jan Schaeferbrug verwijderd om zo de schepen toegang te geven tot de IJhaven, het nautisch hart van SAIL. Vanaf de overgebleven delen van de brug heb je een fantastisch uitzicht op alle schepen. Hier wordt de pop-up van L’invité le Restaurant geopend met plek voor 500 gasten die daar kunnen genieten van de gerechten van Berend Sallows. Sallows is momenteel chef bij L‘invité aan de Bloemgracht en bekend van zijn kookkunsten bij verschillende restaurants zoals Ciel Blue, Ron Blaauw en Chapeau, een echte vakman dus!
Duurzame ingrediënten
De gerechten zijn Franse klassiekers met een moderne twist. Sallows maakt gerechten die 100 procent ambachtelijk zijn en werkt uitsluitend met duurzaam geproduceerde ingrediënten van goede kwaliteit, bij voorkeur biologisch en altijd rekening houdend met het seizoen, daar worden wij blij van! Op de menukaart van L‘invité le Restaurant staan onder andere zijn signature gerechten als Steak Tartare met mosterd mousse, kwartel ei en krokante rode biet en schol met gerookte paling, venkel, groene appel en yuzu.
Een prachtige plek om te genieten van een heerlijk diner! Wil je erbij zijn? Klik hier om kaarten te bestellen!
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
11 augustus 2017
Vegan koken met Isabella en Loulou van Go With The Glow
25 augustus 2014
Vegan choco dessert
15 februari 2018
6 x tips tegen menstruatie klachten
23 februari 2016
pittige komkommer smoothie
23 oktober 2017
Is af en toe een eitje genoeg voor voldoende eiwitten?
17 januari 2018
De griepepidemie te lijf! Welke 5 supplementen werken echt
23 januari 2017
Glutenvrije pannenkoeken
16 juni 2015
Bootcamp voor mama’s
3 februari 2021
Een frisse, luchtige en kruidige carrot cake
7 november 2015
Kurkuma is de superwortel en dit is waarom.
21 januari 2019
Heerlijke zoete aardappel toastjes
14 november 2018
Chocolade smoothie met maar 4 ingrediënten!
12 september 2017
Recept: good for the brains food
30 juni 2018
Wat heb jij nodig om gelukkig te zijn?
18 maart 2017
Krijg een beter huwelijk aan de hand van deze tips!
6 april 2018
Zelf waterkefir maken doe je zo
3 februari 2017
DE GROOTSTE VOORDELEN VAN MATCHA THEE
19 november 2015
Vivian Reijs: “Ik ben zwanger, wat een feest!”
8 juni 2018
10 tekenen van een water tekort
27 november 2014
Culinair Comfortfood uit Zadina’s Kitchen
8 juli 2016
Gezond eten zonder grenzen
2 september 2015
Lekker ontbijtje!
25 maart 2015
De vetfluisteraar
14 maart 2018
Je hongercyclus onder controle krijgen
30 april 2014
ONE event!
30 oktober 2014
Quinoa ‘Mix ‘nd Match’ maaltijdsalade
14 september 2018
Waarom is miso zo gezond?
25 augustus 2018
Eet jij genoeg gezonde vetten?
20 november 2015
Bewust smullen: Gluten-, lactose-, en suikervrije kruidnootjes!
6 juni 2016
Zomerse aardbeien salade
24 juni 2019
Dit levert een uurtje eerder naar bed gaan je op
3 februari 2015
willemijn –
De bestelling werd maar niet geleverd. Achteraf zat er een fout ergens in het proces. Klantenservice heeft het meteen opgepakt en goed opgelost!
Anoniem –
Goed niets op aan te merken
Jacolien Schrijver –
Ik zou heel graag advies willen krijgen over wat wanneer te slikken en waarom juist. Ik heb nu wat teveel potjes naar mijn idee en dan word ik lax in het innemen ervan
Annewil Hoogeveen –
Duurde erg lang voordat ik een antwoord kreeg op m’n vraag via de mail
femke Van der velden –