19 augustus start SAIL 2015 in Amsterdam waar L‘invité le Restaurant een pop-up restaurant opent op de Jan Schaeferbrug.

SAIL

Elke vijf jaar wordt het middelste gedeelte van de Jan Schaeferbrug verwijderd om zo de schepen toegang te geven tot de IJhaven, het nautisch hart van SAIL. Vanaf de overgebleven delen van de brug heb je een fantastisch uitzicht op alle schepen. Hier wordt de pop-up van L’invité le Restaurant geopend met plek voor 500 gasten die daar kunnen genieten van de gerechten van Berend Sallows. Sallows is momenteel chef bij L‘invité aan de Bloemgracht en bekend van zijn kookkunsten bij  verschillende restaurants zoals Ciel Blue, Ron Blaauw en Chapeau, een echte vakman dus!

Duurzame ingrediënten

De gerechten zijn Franse klassiekers met een moderne twist. Sallows maakt gerechten die 100 procent ambachtelijk zijn en werkt uitsluitend met duurzaam geproduceerde ingrediënten van goede kwaliteit, bij voorkeur biologisch en altijd rekening houdend met het seizoen, daar worden wij blij van! Op de menukaart van L‘invité le Restaurant staan onder andere zijn signature gerechten als Steak Tartare met mosterd mousse, kwartel ei en krokante rode biet en schol met gerookte paling, venkel, groene appel en yuzu.

Een prachtige plek om te genieten van een heerlijk diner!  Wil je erbij zijn? Klik hier om kaarten te bestellen!

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten