Heb jij ook, net als ik, als goed voornemen om meer te gaan sporten volgend jaar? Heel goed! Dit is namelijk erg gezond en je zal je er ook een stuk beter van gaan voelen.

Ga sporten, maar wel zonder blessures

Maar bij sporten kunnen blessures komen kijken, en blessures kunnen best nog wel eens duur uitpakken. Een consult bij de fysiotherapeut kost je al gauw meer dan €50,-. Dit wil je natuurlijk niet allemaal uit je eigen zak moeten betalen en het verstandigst is dan ook om je hier voor te verzekeren, maar hoe weet je nu of dit in je verzekering zit? Zit het in je basispakket, moet je hiervoor een aanvullende verzekering afsluiten of valt het volledig onder je eigen risico? Slim om dit uit te zoeken voordat je aan die halve marathon begint!

Het Zilveren Kruis helpt je bij je verzekering

Het Zilveren Kruis kan je hierbij helpen. Kijk maar eens op de site van het Zilveren Kruis en zoek daar uit wat voor verzekering er nou het best bij jou past!
Heb je altijd al last van je knieën gehad? Dan is het misschien verstandig om fysio in je aanvullende verzekering te nemen, hoe dit allemaal werkt kan je bekijken in het filmpje hieronder. Heb je daarna nog steeds geen antwoord op al je vragen? Dan kan je het best even een kijkje nemen op de site of contact opnemen met de klantenservice.

Samen sporten in 2017

Gaan we samen de marathon lopen in 2017? Of doen we het rustig aan en beginnen we met een 10 kilometer wedstrijd?
Hardlopen niks voor jou? Dan kan je ook kiezen voor yoga of een cross fit klasje. Iets aan sport doen is sowieso een goed idee, wat we gaan doen kunnen we het altijd nog even over hebben natuurlijk ;).
Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten