Vieze oren met oorsmeer, daar houden we gewoon niet van. Ook al heeft iedereen het, jong, oud, man of vrouw, het maakt niet uit. Het is de normaalste zaak van de wereld. Maar wist je dat overmatig oorsmeer een voedingsbodem is voor bacteriën, die jou en je kinderen pijnlijke infecties kunnen bezorgen. Daarom is goed schoonhouden erg belangrijk. Maar hoe houd je jouw oren of die van je kinderen schoon?

De oren van onze kinderen vergeten we soms

Wij vrouwen houden normaal gesproken onze eigen oren vaak schoon met wattenstaafjes.  Bij onszelf vergeten we dat niet zo snel, maar de oren van onze kinderen worden vaak over het hoofd gezien. Of er wordt gedacht, dat freubelen met zo’n wattenstaafje niet te doen is bij kinderen. Dat klopt ook ergens wel. Het is best risicovol en kinderen (vooral de allerkleinsten) kunnen niet stil zitten en vinden het gewoon een crime, dat vreselijke wattenstaafje.

Weg met het wattenstaafje?

Wist je dat een wattenstaafje het vuil niet echt verwijdert ( hoe graag we dat ook denken), maar soms juist dieper het vuil de gehoorgang in duwt. Dus eigenlijk niet eens zo goed is. Maar hoe krijg je het vuil er toch uit?

Ik heb de oplossing voor schone oren

Daarom ben ik zo blij met de EarClin. Weg met de wattenstaafjes! Met Earclin zuig je water op en wat zich in de earshower mengt met een milde, effectieve zeepoplossing, waarmee je vervolgens de oren schoonspoelt. Hierna is al het vuil verwijdert. Er is een speciale versie voor kinderen. Uiteraard moeten wij ouders, deze bij de kinderen uitvoeren. Maar ik heb gemerkt dat onze kinderen deze manier van oren schoonmaken heel prettig vinden en nog leuk ook.

Je zou earshower een onderdeel kunnen maken van jouw persoonlijke verzorgingsroutine en die van je kinderen. Het kost u een minuutje en je voorkomt oorinfecties, verstopte gehoorkanalen en verslechterd gehoor. Het is speciaal ontwikkeld door KNO artsen. Dat vind ik ook een prettig idee.

Conclusie

Bij mij thuis geen gefriemel meer met wattenstaafjes. Ik gebruik deze Earclin earshower bij mezelf en onze kinderen. Ik ben een fan.

Wij mogen een Earclin weggeven! Wil jij deze ook proberen? plaats dan een reactie onder het bericht op Facebook en wie weet ben jij de gelukkige.   Je kunt natuurlijk ook direct bestellen via www.earclin.nl

 

 

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten