Zondag 8 mei is het Moederdag. Maar, het is toch eigenlijk elke dag Moederdag? Klopt! Alleen word je op deze dag eens echt beloond voor al je harde werk, voor je dagelijkse bloed zweet en tranen. En eigenlijk verdienen zulke vrouwen 365 dagen per jaar bewondering. Daarom is het stiekem wel fijn dat het in elk geval 1 dag per jaar in ieders agenda ‘Moederdag’ is! Een dag waarop je even niet de ramen hoeft te lappen, kinderen naar muziekles hoeft te brengen en .. Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar is eigenlijk een teken van onvoorwaardelijke moederliefde.

We hebben aan Vivian gevraagd wat haar favoriete Moederdag cadeau’s zijn. Hieronder volgt een lijstje voor jullie met heel leuke cadeau’s, die jouw eigen moeder leuk zal vinden, maar ook voor alle liefhebbende echtgenoten zonder ideeën en tijd is dit lijstje eentje waar je goede punten mee scoort. 

Wellnessbon
Het cadeau op het gebied van beauty, gezondheid en ontspanning biedt voor ieder wat wils. Met deze bon kun je bijvoorbeeld naar de sauna, of je kunt een heerlijk diner nuttigen bij een biologisch restaurant. Voor ieder wat wils!

wellness

Dille & Kamille
Met een originele mix van artikelen voor huis, tuin en keuken weet Dille & Kamille steeds opnieuw te verrassen. Of het nou gaat om slimme keukenhulpjes, een uitgebreide keuze in kleurig keuken- en tafeltextiel, heerlijke bad- en verzorgingsproducten, woonaccessoires, tuinspulletjes, houten keukenstoelen, rieten manden en nog veel meer – alles is functioneel, mooi van vorm en gemaakt van natuurlijke materialen. Keuze genoeg!

dille

Paleo broodmix cranberry
De Vechtenaer Bio Paleo broodmixen zijn gebaseerd op het paleo principe en bestaan daarom puur en alleen uit noten en zaden. De mixen zijn in een handomdraai in de oven te maken. Lekker!

brood

Bloemen
Euroflorist verstuurt bloemengroeten over de hele wereld. Zo kun je dus wereldwijd mensen verrassen!

euro

The Body shop
Talloze beauty producten – een vrouw kan er niet genoeg van hebben. Bij elke aankoop van minimaal 35 euro krijg je een White of Red Musk Showergel bij je bestelling!

body

Heel fijne Moederdag!

 

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten