Als orthomoleculair healthcoach en hormoontherepeut kun je bij mij inmiddels ook een persoonlijk consult boeken. Ik kijk mee naar je eetpatroon, je eventuele lichamelijke klachten, welke hormonen uit balans zijn en je specifieke wensen om zo samen met jou je persoonlijke doelen in kaart te brengen en bereikbaar te maken.

Regelmatig krijgen we hele fijne en positieve reacties van succesvolle consults, en deze willen we graag met jullie delen! Zoals deze van Brenda.

 

Testimonial van Brenda

brenda-testimonial

“Lieve Vivian,

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor jouw persoonlijke begeleiding.
Begin december 2015 kwam ik bij jou terecht en had tal van vage klachten; moe, lusteloosheid, vaak verkouden en last but not least: overtollige kilo’s!
Primair wilde ik weer lekker in m’n vel gaan zitten en dan zouden die kilo’s later wel komen.

Je hebt me ontzettend goed op weg geholpen en me laten zien waar de valkuilen zitten. Soms met maar kleine aanpassingen lukte het om een groots effect te bewerkstelligen. Je adviseerde mij om bepaalde voedingssupplementen te gaan gebruiken, sommige voedingsmiddelen te laten staan en van anderen juist wat meer te nemen.
Ik ben meteen vol enthousiasme aan de slag gegaan! Diezelfde dag alles in huis gehaald wat nodig was en tot op vandaag was het consult met jou de beste beslissing van het jaar.
Nu ruim 1,5 maand later heb ik meer energie, niet meer verkouden geweest en ook nog eens 3 kilo kwijt! Het kost me dan ook weinig tot geen moeite om op deze ingeslagen weg door te gaan.

Daarnaast is het fijn om te weten dat je altijd per mail contact op kan nemen als je vragen hebt of als je ergens tegenaan loopt. Je bent voor mij een grote stok achter de deur om door te gaan en ik zie nu al uit naar ons volgende consult!

Nogmaals heel hartelijk bedankt!

Lieve groet, Brenda”

Wil jij ook persoonlijk begeleid worden? Klik dan hier

 

Ben jij na het lezen van deze testimonial enthousiast geworden en wil jij ook een consult van Vivian? Je kunt eenvoudig een mail sturen naar info@vivonline.nl of vivian@vivonline.nl om een afspraak te maken!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten