Heb je net als ik een druk leven, en daarom niet veel tijd (over) om naar de sportschool te gaan? Dan is de Bodyhoop wat voor jou! In Amerika is hoelahoepen al een groot succes, er zijn zelfs wachtrijen voor de sportscholen die een hoelahoep programma aanbieden. Tien minuten hoelahoepen staat namelijk gelijk aan één kilometer hardlopen, en van het eerstgenoemde word ik toch een stuk enthousiaste!

Bodyhoop

De Bodyhoop is een hoelahoep die speciaal gemaakt is om te sporten. De hoelahoep weegt 1,8 kilo en heeft een doorsnee van 104 centimeter. De Bodyhoop is gemaakt van dik foam in de kleuren oranje en zwart. Doordat de hoelahoep gemaakt is van foam, is hij makkelijk hoog te houden en voelt hij comfortabel aan. Hierdoor zou je zelfs in je bikini op het strand kunnen Body-hoopen! De Bodyhoop wordt geleverd in een stevige doos en bestaat uit zes stukken, die je zelf aan elkaar kan klikken. Hierdoor is hij makkelijk mee te nemen, naar een vriendin, je zus of bijvoorbeeld naar het park of in je koffer om in je bikini op het strand lekker te hoelahoepen.

Voordelen van de Bodyhoop

Wanneer je gaat Body-hoopen versterk je je buik, rug, been en bilspieren.. Onlangs is er aan een bekende universiteit in Canada onderzoek gedaan, wat aantoonde dat je taille en heupen in omvang afnemen op het moment dat je regelmatig hoelahoept. In dit onderzoek maakten ze gebruik van eenzelfde soort hoelahoop als de Bodyhoop. Naast dat je een mooier lichaam krijgt van hoelahoepen, zorgt het ook nog eens voor een betere doorbloeding en spijsvertering.

Gratis Workout Programma

Naast de Bodyhoop zelf, krijg je bij je bestelling er ook het gratis Bodyhoop workout programma bij. In dit programma worden verschillende oefeningen met de bodyhoop gedaan. Daarnaast krijg je nog gratis een stretch band om je armen, schouders en borstspieren mee te trainen. Kortom: een workout voor je hele lichaam! Je hoeft geen sportschool abonnement af te sluiten, het kan overal (zolang je maar de ruimte hebt om te hoelahoepen) en het brengt een heleboel positieve lichamelijke verbeteringen! En je kids vinden het vaak ook super leuk!

Ik ben inmiddels helemaal verslaafd aan het Bodyhoopen! Een super leuke en positieve manier om fit te worden, waardoor zelfs mijn lachspieren aan het werk worden gezet. Je kunt ‘m hier bestellen. En wie weet doe je snel met me mee.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten