Omdat veel dames net te laat waren met het kopen van een kaartje voor Rotterdam en Blaricum, hebben we weer een nieuwe masterclass “Alles over hormonen” aan onze agenda toegevoegd. Zondag 27 Mei van 18.30- 21.00u onder het genot van allemaal gezonde (glutenvrije en suikervrije) hapjes!

Masterclass “Alles over hormonen”

Dus ben je moe, futloos, prikkelbaar en een paar kilo’s te zwaar? Of Heb je hormonale klachten zoals PMS, Acne, PCOS, pre- menopauze of vruchtbaarheidsproblemen? Kom dan naar mijn Masterclass “Alles over hormonen”. Ik ga je onder het genot van gezonde hapjes en drankjes alles vertellen over alle hormonale klachten. Wat je zelf kunt doen om weer hormonaal in balans te komen en hoe je weer gezonder, blijer en slanker wordt.

Kom jij ook?

Een super leuk en tevens gezellig uitje voor jou en of je zus, vriendin, buurvrouw. We maken er een hele leerzame, gezonde en vooral gezellige avond van. Kom jij ook naar mijn masterclass?

Reviews van de vorige editie

Ik vind het zelf altijd leuk om reviews te lezen van eerder edities als ik ergens naartoe ga, dus daarom hieronder de 3 leukste reviews van mijn masterclass in Rotterdam:

 

“Nadat ik deel had genomen aan de Masterclass “hormonen” van Vivian Reijs in Blaricum was ik zo geïnspireerd door Vivian zelf, haar tips en juiste informatie over gezonder eten en leven.
Ik heb haar prachtige boek gekocht…. gelezen en ben anders gaan eten. 
DE oplossing voor mij!!
Door “gezonder met Viv” voel ik mij fitter en energieker dan ooit zonder bloedsuikerschommelingen!”

 

“Een ongedwongen, gezellige en informatieve ochtend. Vivian deed het ook heel spontaan en sympathiek.; Er klonk geen commercieel verhaal doorheen, daardoor heel prettig en dat heeft ze ook niet nodig, haar passie en oprechtheid is; haar kracht denk ik.”

“Inspirerende, interessante lezing over hormonen”

“Keurig verzorgd, vriendelijke bediening en ontvangst in een mooie zaak. Totaal draaglempelig. Zou met 2 vriendinnen gaan, die konden geen kaart meer bestellen omdat het event al uitverkocht was. Dus alleen gegaan, ook goed te doen. Vivian legt goed en helder uit aan de hand van praktijkvoorbeelden. Enorm genoten!”

Event

“Alles over hormonen” door Vivian Reijs (hormoontherapeut, orthomoleculaire voedings therapeut)

Waar?

Blushing Amsterdam (Het leuke healthy koffie concept van Gordon)

Wanneer?  

Zondag 27 Mei

Hoelaat?

Ontvangst vanaf 18.30u
Einde 21.00u

Prijs?

€59,-

Ben jij erbij? Bestel je kaartjes hier.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten