Moet jij veel moeite doen om slank(er) te worden of blijven? Graag geven we je 5 hele makkelijke tips die je eenvoudig elke dag kunt toepassen. Met succes!

Eet dagelijks noten, zaden, amandelen en pitten

Deze producten zitten vol met hoogwaardige voedingsstoffen en zijn ideaal om te combineren met andere maaltijden.

noten

Eet dagelijks groente, fruit en bessen

Er wordt steeds vaker en meer gezegd dat het beter is om minder vlees en meer groente, fruit en bessen te eten. Door deze producten op dagelijkse basis te eten vergroot je je vitaliteit en houd je je lichaam gezond.

Vivonline Love fruit

Drink voldoende water

Ons lichaam bestaat voor zeventig procent uit vocht. Daarom is het belangrijk om voldoende te drinken, zodat je lichaam goed blijft functioneren. Dit kan zijn in de vorm van water en kruidenthee. Groene thee is een prima kruidenthee om voldoende van te drinken. Het is rijk aan antioxidanten, geeft je energie en helpt tegen maagzuur.

Vivonline Kan water met citroen en munt

Eet met regelmaat en sla nooit je ontbijt over

Door maaltijden over te slaan moet je lichaam harder werken om zichzelf te voorzien van voldoende voedingsstoffen. Dit vertraagt je stofwisseling en daardoor ontstaat er juist gewichtstoename.

Neem multivitaminen, ook met een gezond voedingspatroon

De bodem waarop onze producten worden verbouwd is van veel mindere kwaliteit dan voor de tijd van de over productie. Hierdoor bevat ons eten minder vitamines en mineralen dan ons lichaam nodig heeft.

 

 

Tekst: Myrthe van Til voor VivOnline

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten