De lente is begonnen! De dagen worden weer langer, de zon is vaker te zien en er schieten wat voorjaarsbloemen uit de grond. Dit is meteen een mooie tijd om je lichaam eens te reinigen van alle schadelijke stoffen waar we dag in dag uit aan worden blootgesteld, tijd voor een voorjaarsschoonmaak.

We worden dagelijks blootgesteld aan allerlei schadelijke stoffen, die onder andere via de lucht, gebruiksvoorwerpen, medicijnen, drinkwater en voeding ons lichaam binnenkomen. Je lichaam is slim en reinigt zichzelf doorlopend door afvalstoffen te filteren en uit het lichaam te verwijderen, maar het is niet altijd opgewassen tegen de grote hoeveelheid vervuilde stoffen waarmee we tegenwoordig in aanraking komen.

In de vetcellen

Het gevolg is dat veel gifstoffen achterblijven in ons lichaam. Ze worden opgeslagen in vetcellen, waar ze soms jarenlang kunnen blijven zitten. Door af en toe te detoxen zorg je ervoor dat die toxische stoffen uit de vetcellen worden verwijderd, zodat ze je lichaam in de toekomst niet ziek kunnen maken.

Milde lente detox van Frecious

Toen wij hoorden over de  7-daagse milde detox van Frecious, wisten wij gelijk dat we deze tip absoluut met jullie wilden delen! Géén detox bestaande uit alleen maar sapjes, maar deze milde detox combineert de beste juices mét heerlijke recepten. “Detoxen zonder hongergevoel”, met als gevolg dat je deze lifestyle ook ná de kuur kunt volhouden voor een blijvend resultaat.
Tijdens deze kuur heb je volop energie omdat je naast de Frecious producten gewoon blijft eten. Je volgt een uitgestippeld maaltijdplan en hoeft zelf nergens over na te denken. Elk seizoen wisselt dit maaltijdplan in de detox, om ieder kwartaal weer een optimale ontgifting te kunnen bereiken.

Voor wie is deze detox geschikt?

Voor detoxers die willen blijven eten of een seizoensdetox willen doen.

  • Leg de basis voor een gezond voedingspatroon & laat je afkicken van ongezonde tussendoortjes
  • Een makkelijke manier van ontgiften
  • Stimuleer een gezonde spijsvertering en verminder maagdarmklachten
  • Blijf sporten tijdens je detox
  • Krijg gezonde en makkelijke (seizoens)recepten die helpen voor een plattere buik

Wil je meer lezen over wat een detox met je doet? Op deze pagina staat alles wat je over detoxen wilt weten.

Succes met jouw voorjaarsschoonmaak! Via deze link kun je jouw detox bij Frecious direct bestellen.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten