Benieuwd naar mijn gezinsleven?

In een interview met het online magazine Glowmagazine.nl, werd mij gevraagd naar mijn leven als healthcoach, presentatrice, spreker én moeder van Day, James, en twee cadeaukindjes van mijn verloofde Dirk.

Ben jij ook benieuwd? Lees dan gauw alle vragen en antwoorden die ik graag met jullie wil delen!

Werken, gezond eten, sporten… hoe doe je dat als moeder?

Dat is soms best een uitdaging en puzzel! Ik probeer veel te combineren. Ik sta soms met de kettlebell in de hand thuis in de keuken mijn kids te entertainen en tegelijk wat squats te doen. Ja alle beetjes helpen hè! Ook wandel ik veel met de kinderwagen en de hond, ik zorg dus dat ik de 10.000 stappen per dag haal. Als mijn CrossFit les doe, neem ik James mee naar de crèche in de sportschool.

vivian met james

Welke sporten doe je en hoe vaak?

Ik doe 1 keer per week aan Bikram Yoga en wandel ontzettend veel met de hond. Ook doe ik 1 tot 2 keer per week CrossFit. Skiën is absoluut mijn favo sport!

Wat is je beste tip om je kinderen gezond te laten eten?

Het is belangrijk om kids zo vroeg mogelijk te laten beginnen met groenten en bijzondere smaken. Doe dus bijvoorbeeld een eerste hapje avocado in plaats van een perenprakje. Laat ze vooral wennen aan de verschillende smaken van groenten. En probeer, als de kinderen wat ouder zijn, ze tussendoor veel rauwkost te geven. In de trommeltjes mee naar school, bij thuiskomst, lekker veel groente en fruit, dat is belangrijk! Vermijd de suikerbommetjes, zoals pakjes drinken (Wiki of sapjes) en ontbijtkoekrepen.

Heb je een guilty pleasure?

Chocola en rode wijn!! Love it!

foto vivian en day

Wat is voor jou de ultieme manier om te ontspannen?

Ik kom tot rust als ik naar de sauna ga of lekker kan wandelen in de bossen met de kids en de hond. Ook een filmpje op de bank met de kinderen of mijn vriend vind ik heerlijk. Maar bijvoorbeeld ook een glas rode wijn en borrelplankje op vrijdag met mijn lief en vrienden, op de fiets door Amsterdam of ergens een kopje koffie drinken.

Wie of wat inspireert je?

Ik hou van sterke maar vooral blije vrouwen, bijvoorbeeld Kate Hudson. Ik probeer zelf altijd de zonnige kant ergens van te zien en veel te lachen! En dankbaar te zijn voor alles wat er wel is.

quote vivian

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten