De zon schijnt en dat betekent: naar buiten en hoepelen maar!

Hoepelen

Behalve alle fysieke pluspunten doet hoepelen mentaal ook veel voor je. Hoepelen haalt het kind in je naar boven en de circulaire bewegingen van de hoepel hebben een positief effect op lichaam en geest. Het is inmiddels wetenschappelijk aangetoond dat je van de ronddraaiende beweging in een flow terechtkomt die zo prettig voelt dat het verslavend kan werken, en het is nog gezond ook. Wist je dat je met een uurtje hoepelen wel 600 calorieën kan verbranden! Daarnaast train je je core wat hele mooie buikspieren betekent!

Hoopsadaisy

Iedereen kan leren hoepelen! En iedereen kan trucs leren waardoor hoepelen hoopdance wordt. En het goede nieuws is: hoopdance leren is 90% herhaling en slechts 10% talent. Hoopsadaisy geeft op alle niveaus cursussen en workshops waarin je op je eigen tempo kan leren.

Waar?

Van april t/m augustus worden de lessen buiten in Westerpark Amsterdam gegeven (m.u.v. de FLOW Workshops). Van september t/m maart worden de lessen in de Cliffordstudio in Amsterdam gegeven. Voor meer info, tijden en prijzen kijk op de site van Hoopsadaisy!

Hoepel

Een hoepel uit de speelgoedwinkel is te klein en te licht voor volwassen om mee te hoepelen. De hoepels van Hoopsadaisy zijn zowel geschikt om mee te dansen als voor fitness. Ze zijn zwaar genoeg voor een workout, maar licht genoeg om er trucs mee te kunnen te doen. Alle hoepels van Hoopsadaisy zijn handgemaakt en voorzien van een uniek connectiesysteem waardoor de hoepel opvouwbaar is en dus makkelijk mee te nemen. De hoepels worden met de hand getaped in uiteenlopende designs en de collectie wisselt regelmatig.

FullSizeRender

Winnen

Van Hoopsadaisy mogen wij zo’n mooie hoepel weggeven, winnen? Laat weten waarom jij deze zomer met zo’n mooie hoepel in het zonnetje moet staan (de actie loopt t/m 19 juli 2015)!

IMG_3304

Tekst: Anne van Engelen

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten