Een heerlijke zonnige vrijdagmiddag is bij veel mensen het moment om aan de borrel te gaan, maar vanwege mijn zwangerschap is die borrel voorlopig even van de baan. Laat dat nou helemaal niet erg zijn als je een heerlijk thee event hebt van Bredemeijer voor foodbloggers, waarbij thee sommelier Marielle Erkens je alles vertelt over hoe je verschillende smaken met verschillende theeën kunt creëren. Heel leerzaam! Ik zal nooit meer op dezelfde manier naar thee kijken.

Bloggers

Alle bloggers zaten gezellig aan een lang gedekte tafel en we kregen heerlijke hapjes met bijpassende theeën. Van witte thee met een lekker vegetarisch stampotje tot aan zwarte thee met een heerlijk stukje chocola.  En ik moet zeggen dat ik nooit wist dat thee zoveel met smaak kon doen. Het juist versterken of wat zoeter of bitterder maken. Erg bijzonder om te ontdekken.

Thee en wijn

Eigenlijk zou je thee kunnen beschouwen als wijn en kun je er je gerechten mee verrijken. Ik was die dag helemaal in mijn nopjes. Volgende keer als ik in een chique restaurant ben vraag ik of ze naast de wijn sommerlier ook een thee sommelier hebben. Dat wordt echt de toekomst voor de non alcholic mensen, waar ik me nu de komende maanden graag onder schaar.
Wil je zien hoe het event verliep?
Ps. die koperen theepot van Bredemeijer heb ik meteen mee naar huis mogen nemen. Vinden jullie die niet geweldig?
Tekst: Vivian Reijs
Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten