Nieuw van Oergezonde mond: Eet je mond gezond. Het handboek voor een fit en vitaal leven!

Ondernemer en moeder Yvonne Kort van Oergezonde mond lanceert haar eerste boek. Dit boek is speciaal geschreven voor iedereen die last heeft van problemen in de mond zoals ontstekingen of gaatjes. Dit praktische boek bevat een handig stappenplan om voeding in te zetten voor een gezonde mond en een vitaal lichaam.

Yvonne Kort over Eet je mond gezond

Een gezonde mond gaat onder andere samen met een schone. Naast een goede hygiëne neemt ook voeding een belangrijke plaats in, als je een gezond gebit en een gezond lichaam wilt hebben. Er zitten tal van stoffen in onze voeding die zowel positieve als negatieve effecten kunnen hebben op het ontstaan van problemen.

Met dit boek leer je op een praktische en leuke manier voeding in te zetten op weg naar een gezonde mond.

Spiegel van de gezondheid

Vroeger werd er tijdens een consult bij de dokter naar de wangslijmvliezen en de tong gekeken. Daar kan namelijk heel veel aan afgelezen worden. Een gezonde mond is van belang voor een goede gezondheid.

Jij hebt het heft in eigen hand

Herken jij jezelf in onderstaande omschrijving, dan is het boek van Yvonne voor jou erg interessant.

  • Je gaat al een aantal jaren jouw iedere drie maanden naar de mondhygienist. Je poetst je tanden en ragert je een ongeluk, maar iedere keer krijg je weer te horen dat het tandvlees er zo onrustig uit vindt zien. Ook blijft het makkelijk bloeden.
  • Iedere dag als je de tanden poetst bloedt je tandvlees.
  • Je merkt dat je regelmatig last hebt van een slechte smaak of adem.
  • Je hebt regelmatig last van je darmen.
  • Als je de tong uitsteekt zie je een wit beslag op je tong zitten.
  • Je hebt vaak een jeukende en / of irriterende huid.
  • Je ontlastingspatroon is wisselend, dus obstipatie, harde ontlasting, dunne ontlasting.

Eet je mond gezond is vanaf eind juni te verkrijgen voor € 25,-. Het boek bevat een praktisch stappenplan waarmee je direct aan de slag kan. Ga direct naar www.oergezondemond.nl om een exemplaar te bestellen.

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Klik dan hier. Heb jij dit boek al gelezen? We horen graag wat je ervan vindt!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten