Zwanger? Net mama geworden? The Bootcamp Club heeft dan 3 hele leuke nieuwe trainingen voor jou!

The Bootcamp Club

Ook bij haar Mommy Specials heeft The Bootcamp Club kwaliteit hoog in het vaandel staan. Speciaal voor de Mommies hebben de professionele trainers samen met bekkenbodemtherapeuten van FysioHolland een verantwoord lesprogramma ontwikkeld om jou topfit door deze fysiek zwaardere fase van je leven te loodsen.

Mommy 2B Bootcamp

Voor vrouwen die tijdens ieder trimester van hun zwangerschap in top conditie willen zijn. Tijdens deze training wordt er extra aandacht aan de bekkenbodem- en buikspieren besteed. Blijven bewegen is voor zowel de moeder in spe als voor de baby erg belangrijk.

Mommy Bootcamp

Speelt in op de behoefte van net bevallen vrouwen. De hormonen gieren nog door je lichaam, fysiek ben je nog aan het herstellen en je kampt met allerlei uitdagingen van het moederschap. The Bootcamp Club brengt je op een verantwoorde manier terug op je oude niveau met de focus op spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam.

The Runner Bootcamp powered by Bugaboo

Samen met Bugaboo heeft The Bootcamp Club een training ontwikkeld om onder professionele begeleiding van een trainer en samen met andere actieve ouders en hun kids (vanaf 9 maanden) op een leuke manier aan je conditie te werken. Een total body workout van 45 minuten die running combineert met kracht, conditie en activiteiten waar ouder en kind actief zijn op een unieke locatie. Bugaboo levert de Bugaboo Runners, The Bootcamp Club de training!

Klaar voor de start…!

Nou, waar wacht je nog op? Lekker gaan trainen bij The Bootcamp Club. Speciaal voor VivOnline lezeressen heeft The Bootcamp Club een hele leuke actie. Schrijf je in en vul de code viv2015 (geldig t/m 1 juli 2015) in en je betaalt geen inschrijfkosten twv 25 euro!

Geen mama, niet zwanger?

The Bootcamp Club heeft gelukkig heel veel trainingen dus voor jou zit er vast ook iets bij, neem een proefles en check it out!

 

Tekst: Anne van Engelen

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten