‘Van jezelf houden, hoe doe je dat?’

Mabels Masterclass in Wonderen

In mijn coachingspraktijk, krijg ik minimaal één keer per dag deze vraag. Na vier jaar kauwen, studeren, piekeren en schrijven, besloot ik hem te beantwoorden met mijn nieuwe boek Mabels Masterclass in Wonderen; een liefdesreis terug naar jezelf. Het boek verschijnt pas in september, maar speciaal voor alle Vivonline lezende coaches is er in augustus al een Masterclass.

Miracle Worker

‘Een echte Miracle Worker is iemand die zichzelf onvoorwaardelijk lief heeft en daardoor toegang krijgt tot de krachtigste bron hier op aarde: liefde.’

Master in Wonderen

Op 28, 29 en 30 augustus geeft Mabel exclusief voor coaches en therapeuten: Mabels Masterclass in Wonderen. De Masterclass is een kant en klare professionele opleiding tot Master in Wonderen. Na 3 volle lesdagen en certificering, kun je deze Masterclass in Wonderen meteen zelf doceren en geven aan groepen en of cliënten.

Helder en planmatig

De Masterclass is voor coaches en therapeuten met een eigen praktijk of die op het punt staan een eigen praktijk te openen. Het maakt niet uit vanuit welk vakgebied je komt. Of het nu op het gebied van voeding, hormonen, lichaamswerk, sport- en of coaching is. De Masterclass in Wonderen is een helder en planmatig stuk gereedschap om jezelf weer onvoorwaardelijk lief te hebben. Tijdens deze drie dagen, sta ik aan je zijde (met mijn ruim twintig jaar ervaring in het bedrijfsleven, de media, als coach, schrijver en ondernemer) om jou op spiritueel, vak inhoudelijk en financieel opzicht te ondersteunen en te inspireren jouw zakelijke dromen, wensen en doelen te verwezenlijken. Bekijk hier mijn filmpje.

Wat levert het op

  • Weer onvoorwaardelijk van jezelf houden en dit doorgeven aan jouw klantenkring
  • Direct meer inhoudelijke en financiële waarde aan je eigen praktijk (of nog te starten praktijk) toevoegen

Wat krijg je

De Masterclass bestaat uit 3 volle dagen coaching/ les/ begeleiding van Mabel van den Dungen. Verder krijg je gratis het papieren ‘Mabels Masterclass in wonderen’ (twv 25 euro). Het masterclass werkboek (twv 15 euro), het digitale ePubje (17,95), en het luisterboek (15 euro). Plus 50% korting op optioneel extra aan te schaffen lesmateriaal. Werving- en new business tools stappenplan, mediatraining, adviezen, tips & trics. Promotiemateriaal voor kaartjes, social media, je website, twitter, linkedin en flyers. Certificering en een gratis terug kom dag.

 

Kosten: 699 euro 100% aftrekbaar voor mensen met een eigen coachingspraktijk

Wanneer: vrijdag 28 augustus, zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus

Hoe laat: van 9.30 uur tot 17.00 uur

Maximaal aantal deelnemers: 8

Voor wie: Je hebt een eigen praktijk of staat op het punt er een te openen

Toelatingsprocedure: kennismakings gesprek met Mabel

Meer informatie

 

‘Lieve Mabel, alle wonderen in mijn leven waren er al. Ik zag het alleen nog niet. Jij wel. Je hebt me bij de hand genomen en me naar ze toe geleid. Met je enorme bron aan kennis, je gekke roze randje en loepzuiver weten. Ik gun iedereen om ook dit prachtige traject te mogen afleggen.’

Marion Pauw – schrijfster van internationale bestsellers en onderneemster

‘Lieve Mabel, puur, authentiek en wijs ben jij. Je helpt zoveel vrouwen wonderen te ervaren in hun leven. Inclusief mij. Niet zweverig, maar juist met ‘n vleugje humor geef jij ons het grootste cadeau terug: zelfliefde.’

Vivian Reijs – tv-presentatrice en founder van www.Vivonline.nl.

 

Mabel van den Dungen (51) is boeddhist, lover of God en Master in Wonderen. Ze is een autoriteit op het gebied van zelfontwikkeling. Ze schreef twaalf boeken en coacht de top van het bedrijfsleven. Ze heeft haar eigen centrum Mabels Place en voor VivOnline blogt ze over wonderen. Mabels Masterclass is er online, als workshop, als college, als managementtool en als opleiding voor coaches en therapeuten. Na certificering kun je de opleiding Mabels Masterclass zelf doceren.

3D-cover voorkant - Mabel's masterclass in wonderen

 

 

 

 

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.