Mijn wonderolie tegen striae

Nu ik zwanger ben, werd ik toch ineens bang voor striae. Mijn vorige zwangerschap ben ik redelijk zonder kleerscheuren vanaf gekomen, maar mijn buik staat zo op spanning deze keer, dat ik toch een beetje nerveus ben hoe ik herstel na de bevalling.

Nou kreeg ik de super tip van een vriendin om deze Sleedoorn olie van dr Hauschka te gaan smeren en ik moet zeggen wat een fijn product. Ik smeer het op mijn buik en mijn borsten en de hele dag blijft mijn buik soepel en zacht en toch stevig aanvoelen. Ik heb echt goede hoop, want tot nu toe nog geen striae te vinden.

Klik hier als je ook deze olie wilt proberen.

Tekst: Vivian Reijs voor VivOnline

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten