Na deze natte en koude Koningsdag, is het tijd om weer lekker warm te worden met opwarmertjes. Lekker thuis, in bad, onder de douche, op de bank en in bed. Dikke sokken aan, gezonde warme chocolademelk, dikke trui aan en een boek of goede film tot je beschikking. Verwen jezelf, and feel like a queen!

Warme douche
Start met een warme douche! Niet té warm, want dat vindt je huid niet zo heel leuk. Maar wel zo warm dat je er met een aangenaam gevoel onder staat. Gebruik je favoriete én healthy douche product, was je make-up van je gezicht en was je haren. Jezelf schoon voelen zorgt voor gelukstofjes!

Smeer je in met een bodylotion en doe daarna comfortabele kleding aan
Wanneer je lichaam nog licht vochtig is van de douche, trekt je bodylotion of olie het beste in je huid voor een optimale verzorging. Houd de warmte verkregen door de douche vast en trek voldoende kleding aan zodat je niet te veel afkoelt.

Warme voeten
Smeer je voeten in met een lekkere olie en doe warme sokken aan om je voeten warm te houden. Mochten ze toch weer koud worden, leg er dan een warme kruik op.

Warme choco
Dit heerlijke recept  voor warme chocolademelk is lekker én gezond. Helemaal comfy wordt het met deze heerlijke warme chocolademelk met maca. Maca staat erom bekend je hormonen, bloedsuikerspiegel en bloeddruk in balans te brengen én het schijnt libido verhogend te werken. Wordt het nóg gezelliger op de bank.

Warme oppepper
Aan het snotteren na deze koude dag? Drink dan dit verwarmende drankje. Het geeft je een gezonde boost, het maakt je lekker warm, en smaakt heerlijk fris en een beetje zoetig.

Een warme, dikke deken
Op de bank onder een warm dekentje is het al snel lekker warm én gezellig. Je kunt kiezen voor een fleece dekentje, maar ook een plaid werkt prima. Daarnaast zijn er ook speciale dekens met mouwtjes, waardoor je helemaal ingepakt bent en tóch nog een boek kunt vasthouden! En vind je dit nog niet warm genoeg? Dan kun je ook altijd nog een warm dekbed uit de slaapkamer halen en daar onder gaan zitten.

Tot slot
En last but not least, je favoriete boek, film of serie én warm kopje thee maakt deze verwennerij helemaal compleet. Nu moet het vast lukken om lekker bij te komen van deze dag.

Genieten maar!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten