Hebben jullie de nieuwe Lassie commercial al gezien? Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! De samenwerking tussen Lassie en mij vind ik super, aangezien ik achter glutenvrij leven sta. Zelf eet ik zilvervliesrijst, quinoa maar ook veel linzen. Ik ben zo blij dat zilvervliesrijst, quinoa en linzen nu sámen in een Lassie pakje zitten.

Zilvervliesrijst
Zilvervliesrijst is het volkorenbrood onder de rijstsoorten. De rijstkorrels bevatten hun vliesjes nog, die op hun beurt weer veel vezels bevatten en langer zorgen voor een verzadigd gevoel. Dit heeft Lassie nu gemixt met linzen.

Linzen
Linzen zijn rijk aan vezels en proteïne, makkelijk verteerbaar en ook nog eens heel lekker. Samen vormen ze een ijzersterke combinatie voor je gezondheid. In je gerecht zijn ze namelijk samen goed voor een bord vol ijzer, eiwitten en vezels. En ze geven je langer een vol gevoel waardoor je minder snel trek hebt en dus minder snel gaat snacken of snaaien.

We geven jou een aantal leuke suggesties waarom linzen nu zo gezond zijn en welke recepten je ermee kan maken. Hopelijk geeft dit je genoeg inspiratie om wat vaker met linzen te koken en ze toe te voegen aan je menu! En zo is het dus slechts een kleine stap naar een gezondere hap. Eet smakelijk!

 

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten