Er gaat weinig boven een goede bak koffie, alhoewel deze soms ook een beetje eentonig kan worden. Dit is simpel op te lossen door je kopje een twist te geven met onderstaande tips. Wellicht zit er een tip tussen die je niet meer los laat!

Verwarmend kaneel

Dit is al helemaal lekker als het weer herfstachtig is. Kaneel is tevens erg goed voor je, dus dat is een fijne bijkomstigheid. Strooi het tot slot over je koffie, of meng het door de koffie.

Beetje zout

Drink je koffie met een heel klein beetje roze himalaya zout. Ja, dit klinkt gek, maar het is zeker een aanrader. Het zorgt er namelijk voor dat het bittere smaakje afneemt.

LEES OOK: 7 fouten die je waarschijnlijk maakt na het trainen.

Chocolate milk

Misschien bereid je je standaard koffie met (plantaardige)melk zoals havermelk, amandelmelk of cashewmelk. Maar hier kun je ook heel gemakkelijk cacaopoeder aan toe voegen. Je hebt dan een chocolate/coffee, heerlijk!

Ice ice baby

Giet de afgekoelde koffie in leuke vormpjes, leg ze in de vriezer en doe de koffie-ijsklontjes vervolgens in de koffie. Het wordt een heerlijk sterk koud coffee drankje.

Tekst: Inga Stoit

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten