Afgelopen week ben ik in Sicilië op persreis geweest, ik was daar met Swisse Wellness en wat was dat een feestje zeg! Samen met veel andere bloggers hebben wij hier haar nieuwste voedingssupplement leren kennen, Swisse Ultiplus, Haar Huid Nagels vloeibaar. De smaak hiervan is heerlijk en de voordelen zijn onwijs. Ik licht ze hieronder verder toe.

Swisse Ultiplus

Swisse Ultiplus Haar Huid Nagels vloeibaar, is een unieke combinatie van de voedingsstoffen: Zink, biotine, selenium en bloedsinaasappelextract. Dit extract maakt het drankje heerlijk fris. Het voedingssupplement is anti-aging en zorgt voor het behoud van een stralende huid.

Biotine en selenium zijn goed voor ons haar en daarnaast ondersteunt het je huid van binnenuit. Selenium is een antioxidant die helpt de huidcellen te beschermen tegen oxidatieve schade door luchtvervuiling en zonlicht. De antioxidanten zoals de anthocyanen die in de bloedsinaasappel zitten zijn een echte beauty booster!

Je kunt Swisse Ultiplus dagelijks drinken, dit kan direct na een maaltijd. Neem dagelijks 1 a 2 theelepels (in totaal 10 ml), je kunt dit verdunnen met water of sap. Bewaar het product in de koelkast en je kunt er lekker lang van genieten.

Swisse is onder andere te koop bij Bol.com

LEES OOK: Tahin is een koningin van de specerijen (en zo gebruik je het).

Tekst: Inga Stoit

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten