Ook op warme dagen is een kop thee heerlijk. Het is zelfs goed voor je om warme (kruiden)thee te drinken als het warm is.De warme thee verhoogt je lichaamstemperatuur tijdelijk en daar reageert je lichaam op door je thermostaat lager te zetten.In veel warme landen wordt de hele dag door thee gedronken, zoals in Turkije (appelthee), Marokko (verse muntthee) en India (chai).

Lund theeset

De eenvoudige pure vormen van deze Lund theeset maakt het drinken van thee toch een frisse aangelegenheid. De theepot en accessoires zijn gemaakt van keramiek en afgewerkt met mat glazuur. In de theepot zit een filter, zodat je heerlijke verse (kruiden)thee kunt maken. Ook handig, alles kan in de vaatwasser!

Winnen

Vivonline mag van Bredemeijer een set bestaande uit een theepot (1,0L), twee voorraadpotten, een suikerpot en twee bekers t.w.v. € 100,- weggeven. Laat op Facebook weten wat jouw favoriete (warme) zomerdrank is, de actie loopt tot en met 30 juli 2015.
Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten