Het zonnetje laat zich al wat vaker zien en de temperaturen lopen langzaam op. Maar het is pas februari, het duurt nog een maand voordat de lente begint. Hoe kunnen we dan nu al zorgen voor wat extra energie? Lees snel verder voor tips! 

Sunshine juice

extra energieDe nieuwe Sunshine juice van Frecious geeft je een heerlijke energie boost en drinkt weg als limonade, wat wil je nog meer? Hij smaakt naar heerlijke verse ananas, dus je kan alvast helemaal in de lente stemming komen. Nieuwsgierig? Je besteld hem hier. Vergeet niet de code VIVONLINE in te vullen bij het bestellen, dan krijg je namelijk een gratis juice en fleshouder cadeau!

Benieuwd wat je verder kan doen voor extra energie? Lees dan snel verder voor alle tips.

Energietip | Voeding is cruciaal voor een stabiel energieniveau.

Wat je eet vormt de bouw- en brandstof voor je lichaam om zich fit, gezond en energiek te voelen.

Alles wat je eet wordt verstofwisseld

Voedsel is bouwstof. Vetten van een avocado zijn beter te gebruiken voor je lichaam dan de vetten van een hamburger of een gevulde koek. Alles wat je eet wordt onderdeel van jou zelf; dan ga je toch anders kijken naar een worst. Je wil eigenlijk geen eten waar je moe van wordt en een doffe huid van krijgt. Met eenvoudige aanpassingen in je voedingspatroon kun je een wereld van verschil maken in je energieniveau.

Wat te doen?

  • frecious bannerEet zo puur en onbewerkt mogelijk; groenten, fruit, peulvruchten, volkoren granen, noten, zaden zitten vol stoffen waar je energiek van word
  • Vermijd voorverpakte voeding; het zit vaak vol toevoegingen die je moe maken en waar je van door blijft eten (suikerspiegel), lees de etiketten om de baas te blijven over wat je binnenkrijgt
  • Eet de regenboog aan groenten en fruit; elke kleur heeft weer zijn eigen pakketje aan vitaminen en mineralen (net als onze juices) en die heb je allemaal nodig
  • Eet voldoende eiwitten; ze verzadigen en zijn een belangrijke bouwstof. Vervang je brood met een groenteomelet, je crackers met (geiten)kwark, je pasta met bonen of andere peulvruchten. Eet minimaal 2x per week witvis en vette vis.

Tip: Heb je veel trek?

Eet groenten in overvloed, die kun je namelijk nooit teveel eten. Zolang je goed varieert. Groenten geven veel volume, gezonde stoffen en weinig calorieën. Neem groene smoothies als ontbijt, voeg sla toe op je boterhammen, eet goed gevulde salades als lunch, maak gepureerde groenten soepen en zorg dat je bord bij het avondeten minimaal de helft groenten bevat.

Nog een extra energie boost nodig?

Frecious heeft zelfs een 14-daags energiepakket samengesteld. Dus heb je nog een extra energie boost nodig? Neem dan eens een kijkje en misschien is dit pakket wel iets voor jou. Over 14 dagen heb je energie als nooit te voren.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten