Sushi, wie houdt er niet van?
Je hebt nodig:
– bloemkool
– avocado
– groene paprika
– rode peper
– norivellen
– zwarte peper
Alles gaat naar eigen smaak.
Doe de bloemkool in de keukenmachine en maal fijn. Voeg de avocado toe en mix deze er doorheen. Pak een norivel (glimmende zijde onder) en beleg deze met het bloemkoolmengsel en spreid daarover de paprika en pepers. Rol op en snijdt als je wilt in kleinere rolletjes.
Natuurlijk kun je zoveel variaties maken als je wilt, niet is te gek!
Recept: Linda Smit
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
22 maart 2016
Helende vitamine C smoothie
18 mei 2014
Quinoasalade met bieten & zoete aardappel
9 april 2019
8 Fijne detox tips voor het hele jaar door
7 augustus 2016
GEZOND BROODJE VAN VIVIAN EN FREDERIQUE
6 april 2014
Mijn eetdagboek op I love health!
20 augustus 2015
Hormonen en het effect op je gezondheid
27 september 2018
Testimonial: Brenda over haar persoonlijk consult van Viv!
13 maart 2017
Health Q&A: De health gewoontes van Renée Vervoorn
23 mei 2015
Clean Meals: doe jij met ons mee?
20 februari 2019
Matcha thee: de geneeskrachtige voordelen van dit drankje
22 december 2017
Een gezond Engels ontbijtje tijdens de feestdagen, het kan!
3 april 2016
De helende werking van kruiden en specerijen
8 augustus 2015
Bloemkoolsoep met gerookte zalm
11 maart 2016
Viv Eet Mee #10 Chocoladepasta
11 mei 2020
Met deze 6 tips houd je diëten wél vol
7 april 2023
Chocolade smoothie
26 mei 2015
Hormonen en het effect op je gezondheid
18 juli 2015
Wortel-kokos balletjes
20 oktober 2015
Glutenvrije & raw chocoladetaart
2 november 2018
Tips tegen huidveroudering
12 november 2015
Jamie Olivier trakteert!
14 maart 2016
Voeding met Viv: eetdagboek van Ellemieke Vermolen
27 juli 2018
9 x natuurlijke verkoeling bij zomerse hitte
7 april 2016
Ratatouille: een perfect zoetig groentegerecht
29 september 2022
Heb je weinig energie? Zorg voor een stabiele bloedsuikerspiegel
10 januari 2019
Fit en slank zonder te sporten? 5 tips!
6 november 2014
Tijd besparen in de keuken
24 januari 2019
Suiker: hoe blijf ik er van af?
14 september 2018
Waarom is miso zo gezond?
10 februari 2020
Lekker herfstig: Kokos en Limoengras Bouillon
25 juni 2016
Adelina –
Vriendelijk en behulpzaam, website is voorzien van duidelijke informatie
Anoniem –
Marcelka Kraan –
Claudia M. –
Snel, positief, alles top!
Mariette –