Geen tijd om de deur uit te gaan maar wel zin in een workout? Geen probleem! Een effectieve workout kun je prima thuis doen, helemaal wanneer je gebruik maakt van handige tools. Vandaag laat ik je 5 tools zien die onmisbaar zijn voor een workout at home.

Kettlebell
De kettlebell is niet meer weg te denken tijdens een goede krachttraining. De kettlebell is te gebruiken bij vele verschillende oefeningen en zorgt voor een echte full body workout. Om deze reden is de kettlebell onmisbaar als je thuis wilt trainen.

Yoga mat
Een yoga mat is ideaal om grondoefeningen te doen om je balans en houding te trainen. Daarnaast is een yoga mat perfect geschikt om je buikspieren te trainen.

Dumbell
Het toevoegen van dumbells aan je oefeningen maakt je training net wat effectiever. Met het gebruiken van een dumbell bouw je sneller kracht op en met een dumbell kan je zowel je borst, schouders, biceps, triceps als benen trainen. En dat vanuit huis!

HipNthigh
Wij bij Vivonline zijn ontzettend enthousiast over de nieuwste sport trend: de HipNthigh. Met de HipNthigh train je effectief al je spiergroepen zoals benen, heupen, dijen, billen en core. Een zeer handige tool om je spieren te versterken en gewichtafname te stimuleren.

Medicine ball
Buikspieren; wie wilt ze nou niet. Om je buikspieroefeningen net wat zwaarder te maken kun je een medicine ball gebruiken. Een medicine ball zorgt voor extra weerstand en maakt de oefeningen moeilijker.

Doen jullie vaak een workout thuis? Gebruiken jullie hier tools voor? Laat het ons weten!

Tekst: Eva van Buiten voor VivOnline

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten