Vandaag is Jamie Oliver zijn nieuwe boek verschenen! Jamie’s super food voor elke dag staat bomvol met mooie recepten die simpel, smaakvol, voedzaam en heel toegankelijk zijn. Geprobeerd én gefotografeerd door Jamie zelf.

Het afgelopen jaar, voorafgaand aan zijn veertigste verjaardag, is Jamie aan een heel persoonlijke reis begonnen, op zoek naar zijn relatie met voeding en zijn lichaam. Hij ontdekte opnieuw hoe hij zijn ‘motor’ zo efficiënt mogelijk kan laten draaien. Geleidelijk aan wijzigde hij een aantal dingen in zijn voedingspatroon en lifestyle, en zag hij een grote verandering in zijn eigen gezondheid en welzijn. Wat hij geleerd heeft wil Jamie graag delen met het publiek.

Het boek

Zijn nieuwe boek, Jamie’s super food voor elke dag, bevat recepten voor 30 ontbijtjes, 30 lunches en 30 avondmaaltijden, en frisse en originele ideeën voor gezonde snacks en drankjes. De recepten zijn simpel, smaakvol en voedzaam maar ook heel toegankelijk.

 

Winnen

Dit is een gezond kookboek voor elke dag, dat je kunt gebruiken als handleiding voor een fundamentele verandering van je eetpatroon. Wij mogen dit boek weggeven! Wil jij kans maken? Maak dan een foto van jouw ultieme super food. Deel deze foto op de VivOnline Facebook!

 

Wil je het liefst direct al beginnen met lekkere recepten?

Bestel het boek dan nu bij Bol.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten