Misschien ben je samen met ons de Celery Juice Challenge van start gegaan, maar is bleekselderij sap toch niet echt je ding. Je vindt het niet zo lekker en slaat daardoor soms een dag over. Als dit voor jou geldt (maar je wel graag bleekselderij wil blijven gebruiken), is dit recept ideaal voor jou. Deze pesto ga je echt te gek vinden.
De bleekselderij pesto is heel gezond omdat er alleen maar goede ingrediënten in zitten. Denk aan onder andere selderij, knoflook en olijfolie. Deze heerlijke Italiaanse saus is gemakkelijk bereid en om je vingers bij af te likken.
Geen Celery Juice, maar wel bleekselderij pesto:
Ingrediënten
- 40 gram verpakte peterselie
- 40 gram selderij
- 120 gram pistachenoten
- 180 ml olijfolie
- 25 gram Parmezaanse kaas
- 1 theelepel rasp van een citroen (biologisch)
- 3 teentjes knoflook
- Zout en zwarte peper (naar smaak)
Bereiden
- Verwerk de peterselie, bleekselderij, pistachenoten, olijfolie, Parmezaanse kaas, knoflook en de citroenrasp in een keukenmachine, en meng dit tot een gladde massa.
- Tot slot: Breng de pesto op smaak met zout en peper, tast toe!
LEES OOK: Celery Juice: dit is de reden waarom het zo gezond is.
Tekst: Inga Stoit
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
3 juli 2016
Een stralende huid en een slank lichaam!
29 november 2015
Romige Indiase curry met tofu
1 oktober 2018
Pijnvrije zwangerschap? 3 tips
13 juli 2016
NATUURLIJKE GRIP OP JE CYCLUS!
25 augustus 2018
Pannenkoekjes met verstopte courgette
20 oktober 2017
De lekkerste vegan hotspots in Londen
2 december 2020
Recept: De lekkerste en gezondste vegan chocoladereep
3 februari 2017
DE GROOTSTE VOORDELEN VAN MATCHA THEE
31 oktober 2014
The Light Green Smoothie
4 mei 2016
Viv’s favoriete Moederdag cadeaus
5 februari 2021
Online masterclass PMS & Moodswings
28 maart 2016
Puur natuur ontspannen met Dr. Hauschka
16 december 2019
Gezonde lunches voor de kindjes om mee naar school te nemen
13 januari 2015
WINTERS SMULLEN: ZOETE AARDAPPEL STAMPPOT
30 december 2014
Chocolade notenpasta taartjes
8 september 2018
Elke dag hetzelfde ontbijt?
10 november 2015
Een gezonde leefstijl – gewoon in je broekzak!
30 juni 2018
DE VITAMINEBOM: SPIRULINA
31 maart 2015
Je eigen familie kan je creëren
21 juni 2018
Bloemkoolpizza met verse groenten
30 januari 2018
6 Gezonde gewoontes voor een slanker en gezonder leven!
26 juli 2014
Tip! Boekweit crackers
11 augustus 2017
Vegan koken met Isabella en Loulou van Go With The Glow
30 april 2017
Boerenkoolsalade met granaatappel
14 december 2018
Cadeautip: Keramische pannenset
3 november 2016
WEG MET CELLULITE!
3 november 2018
Rode bietensoep met walnoten
24 augustus 2016
HET VERSCHIL TUSSEN BORSTVOEDING EN FLESVOEDING?
27 februari 2016
Wat kun je doen tegen ‘avondtrek’?
7 oktober 2015
Health Event in duurzaam Amsterdams hotel
2 februari 2018
Schone oren en een beter gehoor, dit is het geheim!
19 december 2014
Hoofdgerecht: Kerstkalkoen met peer
16 maart 2015
Superfood nummer 1: pruimen
21 maart 2019
Anoniem –
Karin Ten velde –
Frederike –
Anoniem –
Marlon Bruins –