Laat je zeker niet tegenhouden door regen of koude wind! Yes you can! Het wordt inderdaad kouder, steeds kouder. Zorg dat je goed voorbereid bent met een juiste sportoutfit. Goed excuus om te gaan shoppen toch? Let op: als je de kou in gaat is het belangrijk dat je spiertjes warm zijn, vergeet die warming-up dus niet!

Waarom bewegen in de herfst heerlijk is?

Ga lekker naar buiten

Deze temperaturen zijn eigenlijk ideaal om te sporten! Het is te koud om stil te zitten, maar om te bewegen is het perfect! Ga lekker fietsen, hardlopen of maak een lange boswandeling. Neem je camera mee en geniet van de prachtige herfstkleuren en de frisse lucht. Als je geluk hebt laat de zon zich ook nog zien. De natuur is prachtig in dit seizoen en ontzettend goed voor je humeur!

Schrijf je in bij de sportschool

Heb je echt geen zin om naar buiten te gaan schrijf je dan in bij de sportschool. Zorg dat deze niet te ver uit de buurt is. Dan is de drempel alleen maar groter! Kies een sportschool waar jij kan doen wat je leuk vindt. En misschien wel met sauna! Extra lekker op koude herfstavonden.

Oke, wil je echt de deur niet meer uit? Kies dan thuis voor een fijne yogales of workout via youtube. Er is genoeg te vinden!

Denk aan je ’cosy me time op de bank’ na je workout

Er is niets lekkerder dan met een voldaan gevoel, kop warme thee, fleece deken en je favoriete series of boek op de bank te duiken. Nadat je natuurlijk een heerlijke douche of bad hebt genomen. En vergeet je favoriete geurkaarsen niet aan te steken!

Beweeg & geniet!

Tekst: Suzanne van Laar

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten