Easy oefeningen voor thuis!

Deze korte deadlift oefening van Taryn en Vivian zijn goed thuis te doen en nemen maar een minuutje in beslag. 

Sporten gaat hand in hand met gezond leven – dat is niets nieuws! Een druk leven en sporten? Dat gaat niet altijd hand in hand met elkaar… Bekijk gauw dit filmpje met een gemakkelijke deadlift oefening en Think again

Heb je de deadlift oefening al onder knie en/of ben je toe aan meer uitdaging? Ga voor de kettlebell als handgewicht. Hoe trainen hiermee moet? Dit filmpje geeft je meer informatie!

Maximaal resultaat
De belangrijkste stimulans van de groeihormoon productie is krachttraining en hoge intensiteit training. Tijdens deze trainingen maak je je spieren eigenlijk eerst kapot (verzuring) zodat ze sterker kunnen worden. De ophoping van melkzuur leidt tot spierschade, wat tot een maximale productie van groeihormoon (voor het herstellen van de spiercellen) leidt. Een training die gemaakt is voor het maximaal stimuleren van de groeihormoon productie is de Kettlebell Workout.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten