Om de week delen we met jullie een heerlijk vegan receptje gemaakt door Loulou en Isabella van de blog Go With The Glow. Deze week een heerlijk en exotisch chia ontbijtje. Maak jij ‘m morgen ochtend?
Wie zijn wij?
Wij zijn Isabella en Loulou, zussen, vriendinnen, partners en soulmates. We hebben een actief en sociaal bestaan in Amsterdam. We sporten veel, we houden van reizen, we hebben twee honden, zingen graag en dansen wel eens tot de zon op komt. En er is nog iets wat we gemeen hebben, namelijk onze levensstijl en drive om van deze wereld een betere plek te maken, hapje voor hapje.
Go with the glow
Daarom hebben we Go With The Glow opgericht, die dient als lifestyle wijzer naar een plantaardige, bewuste, duurzame en liefdevolle levensstijl. Door middel van online content, workshops, lezingen en events is het onze missie om jou in jouw kracht te stellen om geïnformeerde en bewuste keuzes te maken.
Wij geloven dat alles wat straalt van binnen uit komt en dat plantaardig eten je zal sieren met een healthy Glow!
Ons motto is Eat the rainbow! Elke kleur heeft zo zijn eigen waardevolle voedingsstoffen en daarom kun je van ons altijd kleurrijke gerechten verwachten!
Wil je bij een van onze events aanwezig zijn?
- Vegan brunch 23 september in de Hoxton
- Workshop over de wet van de aantrekkingskracht 24 september in de Hoxton
- Vegan Italian brunch 4 november in de Hoxton
Tickets via www.tibbaa.com/gowiththeglow
Recept
Exotisch chia ontbijt
Met dit exotische ontbijtje waan je je voor even op de Caribiën! Deze chia pudding met kokos, mango en passievrucht is heerlijk als ontbijt, tussendoortje maar ook zeker als toetje en is in een handomdraai gemaakt.
Wat heb je nodig voor 1 persoon:
- Een halve cup kokosmelk of andere plantaardige melk
- 4 tot 6 eetlepels chiazaad (wij zijn nooit zo precies met afmeten, alles op gevoel)
- Een halve rijpe mango
- Een halve passievrucht
- Kokos vlokken
- Een schepje liefde
Zo maak je het:
Roer de chiazaadjes door de kokosmelk en laat minstens 5 minuten staan. Je kunt het goedje ook een nacht laten weken in de koelkast, dan wordt ie nog lekkerder. Roer het papje goed om voordat je het gebruikt.
Blend de mango met een klein beetje water tot een puree.
Top de chia pudding af met de mango, passievrucht en kokos vlokken, zet Louis Fonsi & Daddy Yankee – Despacito op maximale volume en enjoy!
Start Glowing!
Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
8 september 2017
Scheiden is geen kinderspel: hoe zet je het kind centraal?
10 februari 2020
Lekker herfstig: Kokos en Limoengras Bouillon
5 juni 2016
Sinner Sundae bananen (n)Ice cream
29 december 2017
Wat doe ik als ik een verkoudheid voel opkomen?
21 juni 2016
Feiten en fabels: hoe schadelijk is Fytinezuur?
20 augustus 2015
Geluk ervaren? Hack your brain
25 augustus 2015
Viv eet mee zoekt kandidaten
9 september 2014
Gratis boek ’70 groene smoothies’
15 juni 2019
Gezond aankomen: dat doe je op deze fijne manier
2 november 2018
Spirulina voor een betere gezondheid
9 juli 2016
Sinaasappelkip (kids love it)
9 juni 2014
Touwtje springen is healthyproof!
27 februari 2017
Eet jij volgens De Schijf van Vijf?
9 maart 2020
Wortelgroenten als bron van gezonde koolhydraten
31 januari 2019
Plantaardige melk: welke is het gezondst?
3 december 2018
Mooie tanden zonder fluoride!
11 augustus 2015
Jesse van der Velde’s mango vlaflip
14 maart 2018
Wat is oxidatieve stress?
8 september 2015
Healthy Kids
22 maart 2019
Meer groenten eten is gezond, en zo doe je het!
16 november 2016
VIV Health TV – Verantwoorde snoepjes, ze bestaan echt!
27 juli 2020
Dit is het verschil tussen foliumzuur en folaat
13 juni 2015
Smoothie workshop voor mama’s
14 juli 2014
Tweede eetdagboek review
11 december 2018
We like de 100% natuurlijk thee van Tastea
23 maart 2020
Delicious: Amandel Bakewell Panna Cotta
12 juli 2016
MEEST SIMPELE SPAGHETTI OOIT
27 februari 2017
De eetgewoontes van Renate Gerschtanowitz
22 juni 2018
Adelina –
Vriendelijk en behulpzaam, website is voorzien van duidelijke informatie
Anoniem –
Marcelka Kraan –
Claudia M. –
Snel, positief, alles top!
Mariette –