Om de week delen we met jullie een heerlijk vegan receptje gemaakt door Loulou en Isabella van de blog Go With The Glow. Deze week een heerlijk en exotisch chia ontbijtje. Maak jij ‘m morgen ochtend?

Wie zijn wij?

Wij zijn Isabella en Loulou, zussen, vriendinnen, partners en soulmates. We hebben een actief en sociaal bestaan in Amsterdam. We sporten veel, we houden van reizen, we hebben twee honden, zingen graag en dansen wel eens tot de zon op komt. En er is nog iets wat we gemeen hebben, namelijk onze levensstijl en drive om van deze wereld een betere plek te maken, hapje voor hapje. 

Go with the glow

Daarom hebben we Go With The Glow opgericht, die dient als lifestyle wijzer naar een plantaardige, bewuste, duurzame en liefdevolle levensstijl. Door middel van online content, workshops, lezingen en events is het onze missie om jou in jouw kracht te stellen om geïnformeerde en bewuste keuzes te maken. 
Wij geloven dat alles wat straalt van binnen uit komt en dat plantaardig eten je zal sieren met een healthy Glow!
Ons motto is Eat the rainbow! Elke kleur heeft zo zijn eigen waardevolle voedingsstoffen en daarom kun je van ons altijd kleurrijke gerechten verwachten!

Wil je bij een van onze events aanwezig zijn?

Recept

Exotisch chia ontbijt

Met dit exotische ontbijtje waan je je voor even op de Caribiën! Deze chia pudding met kokos, mango en passievrucht is heerlijk als ontbijt, tussendoortje maar ook zeker als toetje en is in een handomdraai gemaakt.

Wat heb je nodig voor 1 persoon:

  • Een halve cup kokosmelk of andere plantaardige melk
  • 4 tot 6 eetlepels chiazaad (wij zijn nooit zo precies met afmeten, alles op gevoel)
  • Een halve rijpe mango
  • Een halve passievrucht
  • Kokos vlokken
  • Een schepje liefde

Zo maak je het:

Roer de chiazaadjes door de kokosmelk en laat minstens 5 minuten staan. Je kunt het goedje ook een nacht laten weken in de koelkast, dan wordt ie nog lekkerder. Roer het papje goed om voordat je het gebruikt.
Blend de mango met een klein beetje water tot een puree.
Top de chia pudding af met de mango, passievrucht en kokos vlokken, zet Louis Fonsi & Daddy Yankee – Despacito op maximale volume en enjoy! 
Start Glowing!
Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten