Om de week delen we met jullie een heerlijk vegan receptje gemaakt door Loulou en Isabella van de blog Go With The Glow. Deze week een heerlijk en exotisch chia ontbijtje. Maak jij ‘m morgen ochtend?
Wie zijn wij?
Wij zijn Isabella en Loulou, zussen, vriendinnen, partners en soulmates. We hebben een actief en sociaal bestaan in Amsterdam. We sporten veel, we houden van reizen, we hebben twee honden, zingen graag en dansen wel eens tot de zon op komt. En er is nog iets wat we gemeen hebben, namelijk onze levensstijl en drive om van deze wereld een betere plek te maken, hapje voor hapje.
Go with the glow
Daarom hebben we Go With The Glow opgericht, die dient als lifestyle wijzer naar een plantaardige, bewuste, duurzame en liefdevolle levensstijl. Door middel van online content, workshops, lezingen en events is het onze missie om jou in jouw kracht te stellen om geïnformeerde en bewuste keuzes te maken.
Wij geloven dat alles wat straalt van binnen uit komt en dat plantaardig eten je zal sieren met een healthy Glow!
Ons motto is Eat the rainbow! Elke kleur heeft zo zijn eigen waardevolle voedingsstoffen en daarom kun je van ons altijd kleurrijke gerechten verwachten!
Wil je bij een van onze events aanwezig zijn?
- Vegan brunch 23 september in de Hoxton
- Workshop over de wet van de aantrekkingskracht 24 september in de Hoxton
- Vegan Italian brunch 4 november in de Hoxton
Tickets via www.tibbaa.com/gowiththeglow
Recept
Exotisch chia ontbijt
Met dit exotische ontbijtje waan je je voor even op de Caribiën! Deze chia pudding met kokos, mango en passievrucht is heerlijk als ontbijt, tussendoortje maar ook zeker als toetje en is in een handomdraai gemaakt.
Wat heb je nodig voor 1 persoon:
- Een halve cup kokosmelk of andere plantaardige melk
- 4 tot 6 eetlepels chiazaad (wij zijn nooit zo precies met afmeten, alles op gevoel)
- Een halve rijpe mango
- Een halve passievrucht
- Kokos vlokken
- Een schepje liefde
Zo maak je het:
Roer de chiazaadjes door de kokosmelk en laat minstens 5 minuten staan. Je kunt het goedje ook een nacht laten weken in de koelkast, dan wordt ie nog lekkerder. Roer het papje goed om voordat je het gebruikt.
Blend de mango met een klein beetje water tot een puree.
Top de chia pudding af met de mango, passievrucht en kokos vlokken, zet Louis Fonsi & Daddy Yankee – Despacito op maximale volume en enjoy!
Start Glowing!
Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
25 oktober 2017
Dit zijn de 50 de meest gezonde producten die er bestaan
1 juli 2016
JUMP, de geheimen van trampoline springen!
13 april 2020
5 Gezonde manieren om je dag goed te beginnen
7 april 2016
Ratatouille: een perfect zoetig groentegerecht
14 februari 2017
Op deze manier krijg je schoon én gezond water uit de kraan!
3 november 2016
WEG MET CELLULITE!
4 augustus 2019
Stress: een grote boosdoener voor je gezondheid
20 juli 2016
EEN LEVEN LANG GEZOND DRINK PLEZIER
3 december 2018
Mooie tanden zonder fluoride!
18 januari 2017
Bloedarmoede bij je kind, wat te doen?
19 augustus 2017
Hoe gezond is een detox?
17 december 2018
5 x tips om te ontprikkelen
9 november 2015
Winnen! Lekker zonder Allergenen
29 november 2017
Eerste hulp bij kinderkwaaltjes! 100% natuurlijke remedie
6 juni 2016
Vitamine D, wat moet je daar nu mee?
13 juli 2015
Glutenvrij picknicken
3 februari 2021
Een frisse, luchtige en kruidige carrot cake
3 december 2020
PMS iedere maand een drama? Niet meer met Viv’s tips!
3 februari 2022
Omega 3-6-9: Wat is de juiste verhouding?
18 juli 2016
VIV’S Q&A: NIENKE & MADELON VAN GLOWMAGAZINE
4 juni 2015
Tip: Healthy Pleasures
7 september 2018
Vitamines die je nodig hebt boven de 40
9 december 2018
7 Tips om je hersenen gezond, jong en slim te houden
12 maart 2020
Griep? Deze 5 supplementen werken echt!
24 januari 2019
Suiker: hoe blijf ik er van af?
10 september 2016
DE SELFMADE SPORTCOACH: HOE KRIJG IK MEZELF DE GYM IN?
19 april 2016
REVIEW: Recharge in 7 dagen!
7 november 2015
Kurkuma is de superwortel en dit is waarom.
23 februari 2016
Hongergevoel?
11 januari 2017
Gezond eten op je werk lastig? Niet met deze tips!
31 mei 2016
Perfecte spijsvertering booster
19 april 2016
Anoniem –
Karin Ten velde –
Frederike –
Anoniem –
Marlon Bruins –