Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk al weten zijn wij van start gegaan met de Celery Juice Challenge. Dit houdt in dat wij van de redactie 4 weken lang onze dag beginnen met een glas bleekselderij sap. Celery Juice is onwijs gezond voor je en daarom gingen wij de uitdaging aan.

Nu heeft niet iedereen evenveel tijd om iedere ochtend het sap te persen. Dus voor deze mensen hebben wij samen met Frecious een leuke actie bedacht. Simpel, snel en gezond, wat wil een mens nog meer?

Celery Juice, Celery Slim van Frecious

Celery Slim is een groentesap met bleekselderij en meer groenten. Het sapje smaakt heerlijk friszuur met een vleugje mint. Er zit ook tarwegras in en dat levert weer extra veel power op. Een echte uitkomst dus als je ‘s ochtends niet al te veel tijd hebt. Je kunt nu 30 stuks Celery Slim bestellen met 15,00 euro korting van ons. Dit doen we omdat we hopen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen met de Challenge, en hier zoveel mogelijk profijt van hebben.

Disclaimer: Uiteraard is het goed om zelf je Celery Juice te persen, als wij daar ‘s ochtends tijd voor hebben dan doen we dat. Alleen het leven leert ons dat we daar niet altijd tijd voor hebben en in dat geval is de Celery Slim van Frecious echt dé uitkomst. Naast selderij zitten er nog meer groenten in en daarmee krijg je een breed scala aan vitamines en mineralen binnen.

Je kunt de Challenge ten alle tijden beginnen. Wij hebben nu de eerste week er op zitten en so far so good! Misschien plakken we er zelfs nog wel een extra week aan ;).

Dus voor de liefhebber: ga naar deze link, bestel 30 stuks Celery Slim met deze code: CELERYCHALLENGE, en ontvang maar liefst 15,00 euro korting op je eerste bestelling. Dit is een deal waar je gegarandeerd blij van wordt.

LEES OOK: Celery Juice: dit is de reden waarom het zo gezond is.

Tekst: Inga Stoit

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten