Jullie weten misschien dat het mijn missie is om suikerconsumptie bij kinderen met 30% te verminderen. We doen ontzettend ons best om dat voor elkaar te krijgen. En dat is niet altijd even makkelijk.

Fruitfunk snoepjes

Daarom ben ik heel blij dat er snoepjes merken zijn die meedenken zoals oa Fruitfunk, die ook het beste willen voor onze kinderen. Want tja… ook ik wil als moeder mijn kinderen niet een snoepje op z’n tijd ontnemen. Het blijven kinderen en iets lekkers uit school moet kunnen.  Ik mocht deze snoepjes testen, nou ja Day dan!  In onderstaand filmpje kun je zien wat ze ervan vond.

100% natuurlijk

De producten van Fruitfunk zijn 100% natuurlijk. Producten gemaakt van 100% fruit, maar ook combinaties van fruit, groente of gepofte rijstkorrels.  De producten bevatten vitaminen, mineralen en vezels die van nature in fruit voorkomen.

Door de vezels worden de natuurlijke fruitsuikers langzamer opgenomen door het lichaam. Het gevolg hiervan is dat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft en de vezels een bijdrage leveren aan de verzadiging. Daarnaast worden er geen kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen aan onze producten toegevoegd. Kortom, Fruitfunk is het verantwoorde alternatief voor snoep.

En wat nou zo leuk is, we mogen ook een heel pakketje weggeven van fruitfunk. Wil jij kans maken op dit lekkere pakketje, zet onder het filmpje jouw motivatie in you tube.

Vind je het leuk, doe dan je duimpje omhoog en abonneer je op Viv health TV!

youtubeabonneren_kopie_rwnuzw2

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten