Op zondag 18 oktober 2015 konden wij om 10:00 uur ruim 100 lezeressen verwelkomen op de eerste Viv Health Event. Een super geslaagde eerste editie! De dag zat bomvol; de 5 experts vertelden ieder iets over hun expertise met relatie tot gezond leven, er was een luxe, gezonde lunch, een goed gevulde goodiebag en het energiepijl was geweldig! De seminars liepen uiteen van een korte work-out die past binnen een bewuste levensstijl tot aan evenwichtig afvallen en concrete handvatten om gelukkig en positief te leven. Puur genieten!

VivOnline is het platform voor iedereen die gezond en bewust wil leven met dit event in het verlengde ligt. Voedingsdeskundige Erik Alexander sprak over gezonde voeding met je lichaam doet. Enthousiasme coach Johan Driessen gaf handvatten om positiever in het leven te staan. Personal trainer Taryn den Exter liet ruim 100 vrouwen zweten met een korte work-out. Ook sprak verjongingscoach Jesse van der Velde; over hoe je jong, mooi en fit kunt worden en blijven. Na het succes van de eerste event, wordt er al druk gekeken naar een tweede editie met opnieuw een pakkend dagprogramma!

Ben jij als bedrijf geïnteresseerd in een samenwerking voor dit Viv Health Event? Neem contact met ons op.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten